Насловна Друштво Хапшења због куповине гласова у Грачаници

Хапшења због куповине гласова у Грачаници

0
ПОДИЈЕЛИ

kosovska_mitrovica_1_0

Четворица активиста Савеза косовских Срба (СКС) у Грачаници приведена су око 14,30 сати, речено је Тањугу у полицијској станици Грачаница.
Командир полицијске станице Братислав Трајковић није желео да каже о којим се особама ради, али је рекао да су они приведени због сумње за куповину гласова. СКС је иначе странка актуелног градоначелника и кандидата за исту функцију Бојана Стојановића, званог Теслица, који је напустио Самосталну либералну странку чији је лидер Тачијев замјеник у тзв. влади Косова Слободан Петровић.

Осим привођења активиста, заплењено је и возило марке форд које је било паркирано у непосредној близини школе „Краљ Милутин“ у Грачаници а у којој се налази девет изборних места.

Кординаторка за изборе у тзв. „косовском тужилаштву“ Лаура Пуља и портпарол тзв. „Косовске полицијске службе“ (КПС) Баки Кељани , саопштили су да је од јутрос до сада приведено 16 особа због разних ометања изборног процеса.

Пуља је на конференцији за новинаре рекла да је у тужилаштво стигло 15 предмета под сумњом да је 19 особа ометало изборни процес. Кељани је навео је да је ометања изборног процеса било у општинама Глоговац, Подујево, Исток и Гњилане.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here