Насловна Друштво Хапшења због дjечије порнографије

Хапшења због дjечије порнографије

0
ПОДИЈЕЛИ

Четири особе су ухапшене, а за укупно шест је откривено да су приказивали, прибављали или посједовали порнографски материјал и искоришћавали малољетне особе за порнографију, саопштило је данас МУП, након претреса више станова на подручју Београда, Неготина, Суботице, Пожаревца, Кладова и Зрењанина.

policija-uvidjaj

Током претреса пронађена је велика количина електронског материјала са сексуалним злостављањем дјеце и малољетника, који су осумњичени преузимали са интернет мреже и складиштили у своје рачунаре и меморијске картице у својим телефонима, пише у саопштењу.

„Идентификовано је шест извршилаца кривичног дијела приказивање, прибављање и посједовање порнографског материјала и искоришћавање малољетног лица за порнографију, међу којима су и двојица повратника“, пише у саопштењу.

Полиција је ухапсила четири особе које ће бити приведене у Посебно тужилаштво за високотехнолошки криминал, а кривичне пријаве биће поднијете против свих шест осумњичених особа, пише у саопштењу.

Претрес су, у оквиру акције „Армагедон“, обавили припадници Министарства унутрашњих послова, у координацији са Посебним тужилаштвом за високотехнолошки криминал, а на основу наредби судије за претходни поступак Вишег суда у Београду.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here