Насловна Политика Хајка ДПС-а: Сви лидери ДФ-а могући несуђени команданти „удара“

Хајка ДПС-а: Сви лидери ДФ-а могући несуђени команданти „удара“

5
ПОДИЈЕЛИ

Из Демократске партије социјалиста је данас саопштено да су „сви челници ДФ-а потенцијални команданти за планирани напад у изборној ноћи“, преноси државна телевизија.

„Док неко од њих не пропјева, док истрага не утврди, сви су потенцијални кандидати за несуђеног команданта у планираном хаосу намијењеном Црној Гори у изборној ноћи”, оцијенили су из ове партије, будући сигурни да ће и истрага то устврдити.

Они су истакли да лидери Демократског фронта очекују да Њемачка и Русија изврше притисак на премијера Србије Александра Вучића како би демантовао сам себе и рекао да није видио шта је видио, мада у саопштењу није наведено шта је видио премијер Србије.

ДПС је саопштењем напао и један од најреспектабилнијих медија у региону – лист Политику.

Подсјећајући на интервју који је један од лидера ДФ-а, Андрија Мандић, дао за овај лист и цитирајући његове наводе, ДПС оцјењује да Мандићу „неће помоћи благонаклоност Политике“.

Уочи предстојећег састанка лидера ДФ-а са премијером Србије (7. децембра), ДПС у свом препознатом антируском маниру саопштава да опозицији неће помоћи „ни из Думе, ни око Думе“, алудирајући на значајне састанке које су Милан Кнежевић и Андрија Мандић имали са представницима руских власти почетком мјесеца.

ПОДИЈЕЛИ

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Нека пјене ови из ДПС-а.Само храбро,паметно и стрпљиво.Истина ће изаћи на видјело .Да нијесу свјесни изборног пораза и хаоса у којем су тренутно били би мирни као бубице.Лидери ДФ-а раде прави посао и нек наставе са овом дипломатском активнишћу.Уз подршку осталих опозиционих субјеката режим је готов.Реално,они су већ уништени само их у правом моменту треба одувати.

 2. 0
  0

  I meni zvuci …
  Ako cemo pravo, meni su oni sumnjivi jos od ubistva Kenedija i pokusaja atentata na Regana!
  Samo naivan u Pajovom tzv. drz -av – av -nom udaru ne prepoznaje isti “ rukopis „. DF -a, rukopis.
  Tako su i onda u prekomorskim atentatima na nevine americke predsednike, prvo kupili oruzje ( 50 kom. dugih cevi ) pa ih onda unistili, da se Vlasi – citaj FBI – ne dosjeti, pa ih onda, kako drukce, kurtalisali prackom. Ovi drugi im je prezivio, kako je nepogresivoj Kristini, zvanoj Kristijana, otkazala zabica ruske proizvodnje.
  Jos od tih sezdesetih je meni DF sumnjiv.
  Niko mi vjerovao nije, ni rodjena zena … Smijali se …
  Eto, im sad. Umalo da nam kurtalisu Mila, kukala nam majka, da ne bi Vucka.Vucka spasioca, koji je ingeniozno provalio zloceste Rujke i odmah dojavio Milu, glavu mu spasio.
  Preobraceni, ne onaj sa kokardom, ne – nego ovaj novi demokratski Vucko. Peceno je to, taj novi preumljeni Vucko – nije on za dzabe bio najbolji student, jos se i nikoga ne boji.
  A ove iz DF-a pod hitno, dok je vruce, hapsiti i pravac Goli otok.
  Pa nek tamo prackaju prjesednike sirom svijeta, majcini sinovi.
  Ajd, da ih vidim!
  … Hapsi Katnicu, ha, sokole!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here