Насловна Друштво Гвозденовић за легализацију „Пендрек насеља“ тражио да се гласа за ДПС (ВИДЕО)

Гвозденовић за легализацију „Пендрек насеља“ тражио да се гласа за ДПС (ВИДЕО)

10
ПОДИЈЕЛИ

Гвозденовић за легализацију „Пендрек насеља“ тражи да се гласа за ДПС, и признаје да  се са 25 посто подршке у Бару не може вршити власт.

Да  Демократска партија социјалиста (ДПС) нема „кочница“ када је у питању спремност њених функционера (на свим нивоима) на злоупотребе положаја и уцјењивање бирача, свједочи и најновији видео-запис који ИН4С ексклузивно објављује, а чији главни актер је актуелни потпредсједник Скупштине Црне Горе Бранимир Гвозденовић.

Радња из мини документарног филма дешава се непосредно пред одржавање последњих парламентарних избора, у октобру минуле године. Не скривајући бијес што је на састанку који је ДПС заказао у тзв. Пендрек насељу у Сутомору, дошло свега петоро мјештана, од више стотина колико их ту живи, Гвозденовић, тадашњи министар одрживог развоја и туризма, „грми“ на присутне, јер, како је рекао, у Бару, од 37 хиљада грађана, свега седам хиљада гласа за ДПС.

„Е, људи, што то значи? То је 25 посто. Па штa мислите, да можемо да водимо политику са 25 посто? Не можемо!“, поручио је Гвозденовић малобројним Сутоморанима, питајући их претходно „шта им то ова држава није дала“.

gvozdenovic

„Јесте ли направили куће на државном? Јесте! Јесте ли платили еуро пореза? Нисте! Ми четири године имамо закон у рукама који треба да ријеши ова питања. Ово је мјесто које има велику перспкетиву. Следећи пут да разговарате са свима, да их питате што би гласали за друге партије а не гласају за ДПС. Ја вас позивам да ме позовете да их и ја питам“, казао је, поред осталог, Гвозденовић, нарочито „поентирајући“ поређењем Тивта и сутоморског Пендрек насеља.

Говорећи о значају никад започетог пројекта „Маљевик“, који је планиран на истоименом локалитету недалеко од Пендрек насеља, Гвозденовић је казао да ће његовом реализацијом вриједност објеката у Пендрек насељу, које ће, како је обећао, ДПС легализовати, бити већа „пута пет“.

„То се десило у Тивту. Тамо је квадратни метар био 700, сад је 2700 еура. Овдје не мора толико, али нека буде дупло. У Тивту нема незапослених. Тамо не можемо да нађемо банкарског службеника за рад у банку за 600 еура“, устврдио је Гвозденовић.

sutomore 3

Видно погођен фијаском који је доживјела његова посјета насељу у коме у највећем броју живе актуелни и бивши припадници Управе полиције који су, као и један број других грађана са неријешеним стамбеним питањима, на државном земљишту саградили породичне куће, Гвозденовић је у више наврата молио да се обаве разговори „са онима који нијесу дошли, и да им се каже да је у њиховом интересу да гласају за ДПС, а посебно они који не гласају за ДПС те да се он опет позове како би им и лично то казао“.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  I opet je ovo naselje glasalo za opoziciju, prije svega za Front. Opet je u Sutomoru, bas gdje glasaju ovi biraci u Pribojskom odmaralistu, DF sam pobijedio DPS, bez ostatka opozicije. Bravo Srbi!

 2. 0
  0

  37000 a od toga samo 7000 za DPS ovo nije lose ,sezona traje 20 dana to je istina ,znaci za 20 dana treba da se zaradi da bi se zivjelo godinu.Nije nemogivce samo treba naci takve goste,koji bi dosli na vrata i ostvili 500 evra i odmah izasli napolje i sledecem pokazali kucu da se slucajno ne prevari pa otidje u neku drugu.
  Ovakve price ovakvih malomunika koji vode turizam su doveli do ovoga danas.naravno to ima svoju publiku,bilo ih je ovdje mada ne znacajan broj.kaze Rdulovic da je Montengro zaradio milijardu dolara od turizma,vjerovatno ovakvim nacinom gdje su dolazili i ostavljali novac koji je proslijedjen u dvaeset opstina gdje svaka treba da prebroji 50 milina.
  Nikada Montengro nije zardio 1 milijardu evra od turizma a bogami cemo popricekat kada ce to da se desi,cije su pare prosle kroz racune i zasto to ne mozemo nazvati TURIZAm nego nesto drugo.
  Ovaj je poznat kako dijeli plakete po Primorju.pozove svoje drustvo u gard u koji dodje kobajagi posjetu i njih 15 otidje na rucak kod privatnog nekog ugostitelja,kada se nakusaju kao svinje Gvozden izvadi iz njegove tasne povelju najbolji ugostitelj i na licu mjesta je dodijeli gazdi ,koji nemoze ni da pita ko ce da plati rucak koji u prosjeku kosta najmanje 1000 evra ,to je nadokanada za povelju koju on dodjeljuje.Sve mi je ovo ispricao jedan njihov iz DPS.A on siromah samo jedan stan od 47 m2,samo na povelje je mogao kupiti tri!
  Ove bitange treba toljagom tjerti,on da prica o turizmu,milo mi je da je u Baru tako malo naroda glasalo ovu bagrui naravno LOPOVE.Milo placka drzavu a ovaj ugostitelje ,jois uci narod kao je to malo jer i njima ce biti dozvoljeno da plajckaju drzavu ,naravno po njemu ,mada legalizacija nije pljacka drzave nego redovan proez istoj!

 3. 0
  0

  Elitni politicar ne zna padeze! „.. da radi u banku..“. Tuga golema! Koga on moze da privuce? Ni milicajci nece vise da slusaju nepismene! Samo moze da upeca jos ponekog zaludjenog Montendgrina.

 4. 0
  0

  Gvozdo fitnes, brate ni grama sala, a ni miligrama obraza.

  Одговори

  bravo

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here