Насловна Мозаик Гужве ћемо ускоро избегавати летећим таксијем

Гужве ћемо ускоро избегавати летећим таксијем

0
ПОДИЈЕЛИ

Уколико негде касните, сигурно пожелите да се винете у ваздух и прескочите дугачке колоне возила испред вас. Компанија „Аирвинци“ вам то омогућава уз помоћ малог „хеликоптера“ за једну особу.

Овај лични летећи такси налик хеликоптеру можете да позовете и очас посла стигнете до своје канцеларије уколико касните. Компанија која стоји иза ове идеје каже да се припрема за прво тестирање летелице.

За сада је овај летећи такси резервисан само за ВИП особе, или барем веома богате људе, пише „Даилy Маил“.

  • То ће се ускоро променити. Развијамо хеликоптер који је компактан за полетање и слетање у урбаним срединама, а има ниске трошкове одржавања – кажу из компаније.

Идете на доле у лифту неке вишеспратнице и схватате да то предуго траје и да већ не стижете на време тамо где сте се упутили? Зашто само не бисте отворили апликацију „Хели-Цаб“ и позвали најближи такси хеликоптер.

Кад ваш такси стигне, уђете у возило у ком ће вас поздравити радник из кол центра и упозорити вас да се вежете и тек онда ваша вожња коју сте наручили може да почне.

Како кажу из компаније, у наредне две недеље ће да заврше коначно монтирање и дизајнирање прототипа и биће спремни за тест вожњу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here