Насловна Политика Демос Никшић: Грбовићу једино преостало да пресвлачи улице

Демос Никшић: Грбовићу једино преостало да пресвлачи улице

1
ПОДИЈЕЛИ

У недостатку капиталних инвестиција значајних за Општину Никшић, којима би се ријешила врло важна инфраструктурна и друга питања града и запослио одређени број младих људи, предсједнику наше општине Веселину Грбовић је преостало једино да свечано отвара пресвлачење и крпљење појединих улица, постављање заштитне ограде око урушених здања пропалих инвестиција и пуштања у функцију водовода за пар домаћинстава у појединим мјесним заједницама итд, саопшетно је данас из општинског одбора Демоса у Никшићу.

grbovic

Остатак саопштења Демоса Никшић преносимо у цјелости:

Тако је, свега неколико дана прије завршетка године, предсједник Општине Никшић, уз присуство неколико десетина грађана, свечано отворио и паркинг простор, капацитета око 70 паркинг мјеста, у кругу незавршеног објекта „Дома Револуције“.

Искрено се надамо да ће наведени паркинг простор значајно утицати на повећање прихода „Паркинг сервис-а Никшић“ Д.О.О. Никшић, за чије пословање у 2016. години је Општина Никшић буџетом предвидјела 37 550,00 евра донација, док је у Буџету за 2017. годину за те сврхе планирала 65 000,00 евра.

Исто се тако надамо и искрено прижељкујемо да ће средства остварена наплатом паркинг мјеста и донацијом пореских обвезника, односно Општине Никшић, утицати да се изврши законит пријем 13 радника који су од оснивања „Паркинг сервис-а“ незаконито и без огласа обављали своје послове.

За очекивати је да ће предсједник Општине Никшић до мартовских избора у Никшићу, у предизборне сврхе свечано отворити још по који реновирани тротоар или љуљашку у школском дворишту, пошто планирана средства у Буџету за 2017. годину за капитална улагања неће бити довољна да се нешто значајније уради у циљу побољшања услова живљења грађана Никшића.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here