Насловна Издвојено Грбић: Ако Бог да, имамо још три меча

Грбић: Ако Бог да, имамо још три меча

0
ПОДИЈЕЛИ

Одбојкашка репрезентације Србије допутовала је данас у Краков, где ће у четвртак играти четвртфинале Европског првенства.

А парови осмине финала су:
Бугарска – Финска
*побједник игра против Србије

Француска – Чешка
*побједник игра против Њемачке
Пољска – Словенија
*побједник игра против Русије
Италија – Турска
*побједник игра против Белгије
Селектор Никола Грбић рекао је да у наставку турнира нема калкулисања и да екипа треба да пружи максимум. „Имамо доста времена да се одморимо и да се припремимо за четвртфинале. Данас је на програму један тренинг од 18.00, као и сјутра. У четвртфиналу морамо бити максимално концентрисани. Ако бог да, имамо још три меча. Апсолутно нема мјеста калукулисању и одмарању. Ко год нам буде ривал, морамо бити максимални“, рекао је Грбић.Одбојкаши Србије ће у четвртфиналу играти против побједника дуела измедју Бугарске и Финске.  „Два дана имамо да се припремимо за Бугаре или Финце. И једна и друга екипа имају много квалитета. Мислим да је Бугарска квалитетнији противник и да има више шансе да се пласира у четвртфинале“, рекао је Грбић.

Он је додао да су га дјелимично изненадили резултати у првој фази такмичења, односно што Италија и Француска нису избориле директан пласман у четвртфинале. „Сада се све ‘ресетује’ и сада ће све екипе показати праву снагу. Биће неизвесних дуела“, рекао је Грбић.

Поред Србије, директан пласман у четвртфинале избориле су Русија, Њемачка и Белгија.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here