Насловна Политика УРА – Драшку Ђурановићу: Прегаоцима-пропагандистима послодавац даје махове

УРА – Драшку Ђурановићу: Прегаоцима-пропагандистима послодавац даје махове

1
ПОДИЈЕЛИ

Пази сад, као Драшко Ђурановић неће у глиб у који га гурају. Драшко се својевољно заглибио у слуганство, лажи и подметачине. Узалуд се копрца, батрга и отима Драшко. Не може се новим неистинама и блаћењем на чистину изаћи. Нема му помоћи. Пар чињеница, јавности ради, наводи Жарко Ракчевић предсједник ГП УРА.

Остатак саопштења г. Ракчевића преносимо интегрално:

Не преноси Жарко Ракчевић лажи о субвенцији-поклањању државног новца породичној фирми Драшка  Ђурановића. Било ко заинтересован за истину кликом – непосредним увидом  може доћи до чињеница да је Бега Пресс молила за помоћ и да је на терет грађана помоћ-субвенција додијељена једнократно у износу од 880.802,32 еура. Комисија за контролу државне помоћи 25. Јануара 2011. године констатује  да се приватном предузећу Ђурановића дају повластице и да се предузећу у стечају  обезбјеђују средства из буџета државе и тако представљају издатак државе. Већ у јуну 2012. Комисија у годишњем извјештају  констатује да је помоћ била неуспјешна. У тренутку увођења стечаја 21. новембра 2009. године дугови повјериоцима су били око три милиона еура.

Остадоше милионски дугови и сад то треба сироти Драшко пропагандистички, лажима и подметањима да одужи. Дужничко ропство је тешко Драшко.

Поручује Драшко из дужничког глиба да не мора да измишља и подмеће о Жарку Ракчевићу. Поручи сироти Драшко, па настави истим темпом оно што већ мјесецима раде Статисови медији, Пинк и Информер заједно са пар патолошких, такође, коруптивно купљених лажова.

Лаж је да је референдумске 2006. године  продато 200.000 црногорских застава и да је остварен профит 1,2 милиона еура. Истина је да је продато 17.439 штампаних  застава и остварен промет од 130.792,50 еура. Истина је да је Шајо група поклонила преко 9500 застава од чега преко 5000 застава Покрету за независност. За све ово постоје докази и документи. Редовне контроле су потврдиле да су све пореске обавезе уредно измирене и да никаквих неправилности није било. Поносан сам што сам и на тај начин допринео обнови црногорске државе.

Лаж је, сироти Драшко, и куповина силоса са позиције власти. Нити сам 2003. године био на власти, нити смо икад куповали било какве силосе. Истина је да смо за непуну годину са неплодне ледине, уз кредит Хипотекарне банке, направили потпуно нови млин у Спужу. Двадесет и пет година постоји Шајо група и не дугујемо милионе као Бега пресс Драшко. То је једна од битних разлика између слободних људи и оних који су на узици власти. Ми стварамо и зарађујемо  доминантно на иностраном тржишту  и пунимо буџет.

Драшко, мимо ортачких субвенција миљеницима власти, криминалног планирања и  изградње станова у Милочерском парку твог послодавца Статиса, Мат компаније и клијентелистичког новинарства постоји нада за другачију Црну Гору.

Лаж је Драшко и да се два пута наплаћује државно земљиште у Момишићима и да је неизграђено земљиште враћено једино породици Ракчевић. Истина је да се ради о дијелу земљишта које припада већ 150 година широј породици Ракчевић. Истина је потпуно супротна од подметања. Селективно се примјењује закон, и као у неким другим случајевима, читава моја шира породица се деспотским иживљавањем малтретира.

Истраживачко новинарство би лако провјерило да је само у Подгорици сходно закону враћено преко 326 000 м2 неизграђеног земљишта и да је једино за 3% породице Ракчевић, од укупно враћеног земљишта, бивши градоначелник Подгорице покренуо спор због наводног стицања без основа. За 97% враћеног земљишта у Подгорици и за десетине других случајева широм Црне Горе важе друга правила. И нова и стара Побједа су једнако истинито пратиле чињенични слијед да је ДУП-ом предвиђен трговинско-занатски центар Базар криминално пресељен тамо гдје га није било, а да је хитном измјеном ДУП-а Блок В земљиште моје породице обезвријеђено уцртавањем зелене површине.

Црногорска научно-фантастична прича или тужна прича о слуганству новинара и новина у заробљеном друштву? Као и прије четврт вијека Побједа беспоговорно, пропагандистички служи власти, одрађује прљаве послове етикетирања, подметања и дисквалификације неистомишљеника.

Од злочиначког и криминалног „Рата за мир“ па до епилога и признања о дјеловању организоване криминалне групе врха ДПС-а изречено је превише неистина о критичарима владајуће политике.

Тешко је дужничко ропство Драшко. Наставите са подметачинама о антицрногорском, прочетничком, шовинистичком дјеловању и издаји Жарка Ракчевића и Грађанског покрета УРА. Прегаоцима-пропагандистима послодавац даје махове, нове опросте дугова, буџетске помоћи  и субвенције.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Jednom je moj kurdjuldjed isuo zar iz lule na percin, na vlasulju francuskom djeneralu, kad mu ovaj, na pregovorima, munu ispod stola cesu!
  Posle ga pitali : Sto ucinje, jadi te znali!
  Jeli cesa bila pomanja, skromna lule duvana!?
  On im odgovorio : Nije, tako mi Svetog Vasililija, ne bise pomanja, no sam ja grdan poveci, nijesam na vrijeme ustavio!
  Djuranovic je na vrijeme ustavio. Pametan ustavio, pa zakucio!
  I postuje, dobro dobrim vrce.
  … A i vrjemena su druga. Drukca.
  Cudo je evolucija : koliko godj covjek prti, naprijed grabi, za toliko nazaduje!
  U svemu, nazaduje.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here