Насловна Политика Грађански клуб подржава Лекића

Грађански клуб подржава Лекића

6
ПОДИЈЕЛИ

Чланови Грађанског клуба, једног од компоненти Демократског фронта ДФ, своје политичко дјеловање наставиће подршком новом политичком субјекту Демос, који је формирао Миодраг Лекић.Miodrag Lekic 08

“Грађански клуб, као једна од незаобилазних компоненти, некадашњег ДФ, састављен од нестраначких личности, донио је одлуку да без остатка подржи намјеру Лекића о формирању Демоса, јединственог демократског савеза на политичкој сцени Црне Горе”, саопштено је из Грађанског клуба, преноси МИНА.

Како се наводи, Грађански клуб је појединачном и колективном снагом својих чланова у досадашњем периоду снажно подржавао политичко дјеловање Лекића, “човјека који је мијењао политичку сцену Црне Горе на боље, а опозицији дао углед и снагу која је у једном тренутку била импресивна”.

“Вјерујући да ће Демос представљати најбољи наставак успјешне опозиционе приче и коначно остварити демократску смјену режима Грађански клуб обавјештава јавност да ће наши чланови своје политичко дјеловање наставити кроз подршку новом политичком субјекту Демос – Миодраг Лекић”, каже се у саопштењу.

У Грађанском клубу вјерују да ће и у будућности задржати најкоректнији однос међусобног уважавања и сарадње са дојучерашњим коалиционим партнерима из НОВЕ, ПзП и ДНП, на свим нивоима политичког дјеловања

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Znači, Lekić je postao sitni prevarant. Pa Građanski klub je u stvari ,,demos“, ne može dva puta napuštati DF. E moj Lekiću, čitav život si izigravao veličinu, a na ovakvim sitnicama se pokazalo šta si i ko si.

 2. 0
  0

  u Italiji dok je bio znao je dobro što se radilo u C. Gori,vratio se u politiku jer mu je KRIVI DIO, zbog DF ja njega glasala i ispala budala

 3. 0
  0

  Vala velika steta sto gradjanski klub napusta front a narocito kalezicka koja je pola zakona glasala zajedno sa vlasti.Ovo samo govori o lekicu kakav je podmuklac.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here