Насловна Политика ГП УРА поручио ДПС-у: Не плашимо се рејтинга и тужиоца, а ви?

ГП УРА поручио ДПС-у: Не плашимо се рејтинга и тужиоца, а ви?

0
ПОДИЈЕЛИ

У врху Демократске партије социјалиста су, стварајући паралелну реалност преко својих послушних медија и аналитичара јавног мњења, изгледа толико застранили да уопште не виде гдје живе. Зато мисле да им још могу пролазити јефтина пропаганда и монтирана истраживања којима покушавају да преживе жалосне посљедице своје политике, тако што ће ширити утисак да им не пада рејтинг, казали су у Грађанском покрету УРА.

На наводе ГП УРА да се ДПС храбри монтираним истраживањима, реаговали су у тој партији и казали да је тај покрет ничим изазван напао ДПС. У тој партији су поручили ГП УРА да се побрину о томе како ће прећи цензус на предстојећим изборима.

Са друге стране, у ГП УРА су рекли да је ДПС погодило подсјећање да су неки од оних који раде истраживања правили огромне грешке пред прошле изборе, да су и за 50 одсто промашили рејтинге појединих странака и истовремено тврдили да ће та партија освојити апсолутну власт.

“То се није десило, а тактика им је прочитана. Разумијемо да се некима подижу, а некима смањују рејтинзи, али реални резулати остају и биће видљиви на изборима. Баш зато што је УРА радила истраживања и што знамо да је наш рејтинг константно између шест и двет одсто и да то значи да ДПС не може добити апсолутну већину, указујемо на смијурију ДПС-а и ДФ-а и злоупотребу „истраживача“. Само су јуче објављена три контрадикторна истраживања”, наведено је у реаговању ГП УРА.

Казали су да су у ДПС-у свјесни да им пада рејтинг, али да истраживања која то показују не желе да објаве.

“Плаше их се, као што се плаше осталих егзактних чињеница – да су за само два мјесеца подијелили својим функционерима станове вриједни два милиона еура и дали им преко 215.000 еура, да су Владим функционерима и посланицима подигли плате на преко 2.000 еура док држави пријети слом јавних финансија, да све нас задужују 1.8 милиона еура дневно, да 65.000 домаћинстава прима неки од видова социјалне помоћи… УРА се нема чега плашити, а многи из ширег руководства ДПС би можда требало да се запитају ко је сљедећи након Светозара Маровића, Лазара Рађеновића, Жарка Павићевића и Небојше Радојичића”, закључено је у реаговању.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here