Насловна Политика ГП: Стратешком сарадњом до промјена

ГП: Стратешком сарадњом до промјена

0
ПОДИЈЕЛИ

„Грађански покрет се оснива због промјена које су неопходне Црној Гори. Циљ покрета је просперитетна, стабилна и слободна Црна Гора. Желимо да окупимо све оне који су искрено за реформе и смјену власти као предуслов напретка Црне Горе. Циљ нам је да зауставимо расипање друштвеног богатства и успоставимо одговорну и домаћинску власт“, казао је портпарол Иницијалног одбора Грађанског покрета Милош Конатар.

Milos Konatar - photo 03

Конатар је казао да су промјене на боље немогуће без смјене ДПС.

„И зато смо спремни да сарађујемо са осталим опозиционим субјектима. Та сарадња мора бити планска и стратешка, а не ад хок, од тренутка до тренутка. Никад више се у Црној Гори не смије поновити ситуација да опозиција побиједи на изборима, а да не успије да формира власт и смијени ДПС и СДП„, казао је он.

Како додаје Конатар, управо због свега тога, њихов циљ је да смијене власт и усмјере енергију на побољшање услова живота свих грађана.

„Црна Гора мора бити грађанска, у којој у овом тренутку постоји кључна подјела на оне који дају подршку ДПС-у и дозвољавају даље пропадање и девастацију нашег друштва, и на оне који су окренути будућности и напретку и који не дозвољавају да оваква власт управља нашим судбинама. Због будућности Црне Горе морамо се окренути заједничким циљевима, а не разликама које нас дијеле“, додао је он.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here