Насловна Политика Гојковић: Ревизија рада досадашње општинске власти

Гојковић: Ревизија рада досадашње општинске власти

0
ПОДИЈЕЛИ

Никола Никша Гојковић који је синоћ прихватио кандидатуру за предсједника Општине Херцег Нови, казао је да ће, уколико постане први човјек града, један од првих корака бити преиспитивање одлука доскорашње власти, како би се утврдило да ли постоји њихова одговорност за кризу у којој се Херцег Нови налази.

kosic

„Избор оптужују да је издао бираче, да смо се продали„, казао је Гојковић. констатујући да зна из којих кухиња долазе те оптужбе.

„Питам оне који шаљу та саопштења јесу ли они издали народ? Чије су паре трошили и остављају сад оволике дубоизе нама у насљеђе? Учинићемо све да све изађе на видјело, да ништа не остане под тепихом, да сви грађани знају зашто је и како Нови у оваквом стању. И да сазнају зашто је овакав огроман административни апарат у Општини и јавним предузећима. То ће бити један од првих задатака и наш одговор свима који нас прозивају“, поручио је Гојковић.

Он сматра да двије године на челу Општине нису довољне да се ураде неке капиталне ствари, али и да је крајње вријеме да се Херцег Нови покрене.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here