Насловна Насловна Глазев, савјетник предсједника Русије са ДФ-ом: Русија и ЦГ су били пријатељи...

Глазев, савјетник предсједника Русије са ДФ-ом: Русија и ЦГ су били пријатељи и савезници – обновићемо такав однос

11
ПОДИЈЕЛИ

Лидери ДФ-а, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, у наставку своје званичне посјете Русији састали су се са савјетником предсједника Владимира Путина академиком Сергејем Глазевим. Он је нагласио да су Русија и Црна Гора су били поуздани пријатељи и историјски савезници те изразио вјеру да ће се такво природно стање поново успоставити.

Упознавши га са актуелним политичким дешавањима у Црној Гори Мандић је нагласио значај овог сусрета и због чињенице што ће најважније политичке адресе у Русији директно бити обавијештене о ставу ДФ-а везаном за недавна дешавања у Црној Гори, као и разлозима због којих је тај политички савез предмет бруталних насртаја режима, као и криминалног миљеа тијесно повезаног с црногорском влашћу.

„Ми смо и даље одлучни да демократским средствима и борбом дубоко подијељену Црну Гору, која пролази кроз најтежу политичку кризу од времена обнове вишепартизма, вратимо на прави пут, тј. да је вратимо самој себи. Први корак на том путу је утврђивање истине везано за лажни државни удар од кога је једину корист имао Ђукановић и његова странка“, истако је Мандић.

Говорећи о недавно завршеним изборима и монтажи тзв. државног удара Кнежевић је још једном истакао да су они у Русији на више званичних адреса добили јасан одговор да ниједан руски држављанин, а камоли представник руске државе не стоји иза дешавања у Црној Гори.

„Ова информација представља још једну потврду о пројектованој оптужници црногорског режима против Русије не би ли се убрзала ратификација НАТО протокола чији је исход након побједе Доналда Трампа веома неизвјестан. Такође, желимо и овдје саопштити да ниједан лидер, руководилац и члан нашег политичког савеза никад није имао никакве контакте са оптуженим националистима из Србије и поменутим руским држављанима за чије постојање нисмо добили потврду у Русији“, закључио је Кнежевић.

Захваливши се на доласку лидерима ДФ-а, господин Глазев је још једном негирао било какву умијешаност Русије у дешавањима од 16-ог октобра, истовремено исказавши забринутост због прогона и терора којим су изложени лидери ДФ-а.

„Увјеравам вас да ће Русија учинити све да допринесе расветљавању тзв. државног удара у Црној Гори, а посебно поштовање желим одати вама који подносите велику жртву због љубави према својој земљи бранећи традиционалне вриједности по којима је некада Црна Гора била и позната.

Црногорска власт је донијела одлуку да наши односи не буду онакви какви су били у прошлости, а од времена Петра Великог па до садашњег црногорског режима Русија и Црна Гора су били поуздани пријатељи и историјски савезници. Вјерујем да ће се такво природно стање поново успоставити“, саопштио је Глазев, савјетник предсједника Русије.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Браво ДФ! Изгледа да је свима јасно шта је истина и шта није, потпуно је бесмислено инсистирати и даље на лажи о државном удару. Док власт цијепа не само традиционалне везе са Русијом већ кида и економске и политичке везе са њима ДФ обнавља.

 2. 0
  0

  Sve što Medo pozitivno odradi na Zapadu ova dva četnika upropaste sa njihovim baćuškama. To je najbolji dokaz da su oni Milovi spavači u opoziciji. Mandića i Kneževića treba otjerati iz Fronta kao retrogradne faktore i formirati koaliciju DF-SDP-Demos-URA. Sloboda ili ništa!

  • 0
   0

   Tako je! Medo je odavno trebao da se diferencira od ovih retrogradnih političara koji su samo štetili čak i srbima u CG. Isključivo radili u svom ličnom interesu. Baš je degutantno gledati ove gluposti. Oni kao brinu o odnosima sa Rusima, a rusi se baškare po CG koliko hoće…Mi smo stranci u našoj zemlji zbog ovakvih.

 3. 0
  0

  KO JUTROS PUSTI OVE POJEDINE AVETINJE DA KEVCU PO PORTALU KAO OVAJ PZP NK I NJEGOVA SENDVIC DRUZINA.PUNA PODRSKA MANDICU I KNEZEVICU.

  • 0
   0

   Poštujem ovog Gojka urednika portala, velikog pravog borca za Srbe u CG. A ovu dvojicu znam odlično. Vi očito ne vidite dalje od sendviča!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here