Насловна Поглед Гдје све има њемачких тајних агената (живих или мртвих)!?

Гдје све има њемачких тајних агената (живих или мртвих)!?

0
ПОДИЈЕЛИ

Иако је нађен мртав 3.јула, полиција је тек прекјуче открила сумњива документа и фотографије и мапе, али и полицијску значку СР Њемачке која гласи на извјесног Томаса Ледерстатера за кога се сумња да је њемачки тајни агент који је данима лежао мртав у Борчи.

stop-policija

Полиција је открила и да је овај Њемац истраживао кретање руских подморница и терористичку организацију Исламска држава, а у његовом стану пронађено је неколико лаптопова, таблета, преко 15 картица за банке, од којих је 5 било у функцији и више њемачких и српских пасоша са различитим именима!

У стану пронађена је и фасцикла са фотографијама, документима и детаљним описом свих терористичких напада који су се последњих 15 година догодили по свијету.

Српска полиција је Амбасади Њемачке у Србији послала захтјев за изјашњење и доставила извјештај са бројем пасоша и датумом рођења исписаног на документу – 1. март 1966. године.

Тијело Њемца у Борчи пронашле су комшије, јер им је било сумњиво што га неколико дана нису видјели ни чули, а из стана у којем је живео почео је да се шири непријатан мирис, а када је полиција ушла пронашли су леш у поодмаклој фази распадања.

Он је живео у гарсоњери у приземљу зграде у којој је живио сам од почетка маја када се доселио.

Како се у први мах претпостављало да је у питању природна смрт, полиција није извршила увиђај, а тијело је однијето на обдукцију, а узрок смрти и даље није утврђен.

Стан је од 3. јула запечаћен и нико у њега није улазио до 14.јула када су станодавци од полиције затражили да се стан одпечати како би га средили. Полиција је дошла да отвори стан и тек тада су видјели...

Њемац је био висок, мршави ћелав. комшије додају да је био јако повучен и није разговарао ни са ким.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here