Насловна Мозаик Челници Стеауе оптимисти пред реванш са Партизаном

Челници Стеауе оптимисти пред реванш са Партизаном

0
ПОДИЈЕЛИ

Резултат из првог меча не спада у категорију онога што је газда Стеауе Ђиђи Бекали очекивао, али њега после утакмице није напустио оптимизам, напротив. У изјави за румунске медије је терао страх причама о томе како ће Радојеви изабраници без већих проблема проћи у плеј-оф Лиге шампиона јер не види начин на који би Партизан могао да постигне гол.sp-bekali-prava-slika_620x0

,,Нема потребе да причам да ли сам задовољан или не. Толико се добро разумем у фудбал, да могу да тврдим да нам Партизан не би дао још један гол да играмо још 2.000 година – пуца Бекали од оптимизма, по виђеном у првом мечу без покрића.

Он се није превише освртао на збивања током 90 минута букурештанске битке током које је Стеауа углавном била у подређеном положају већ је наставио у истом стилу.

,,Видели смо шта Партизан може, после чега сам уверен да ћемо 80 одсто проћи у наредну рунду. У то сам био сигуран и пре меча, али сада сам убеђен.

Да о сваком детаљу може да гледа на потпуно супротан начин доказао је и коментаром о учинку голмана Коџокаруа којег су румунски медији видели као спасиоца екипе.

,,Коџокару је добар голман, али можете играти са једном руком једино из забаве. Ако то радите, нисте кул голман, већ неко ко је арогантан и непристојан. А онда његов отац каже како му не дајемо превише шанси.

И поред сејања оптимизма непосредно по завршетку утакмице у разговору са румунским колегама потез који је повукао Ђиђи Бекали одмах после последњег звиждука Кевина Блома показатељ је да је немир и те како присутан. Контроверзни газда румунског шампиона је по завршетку утакмице из свечане ложе отрчао у свлачионицу Стеауе и повишеним тоном објаснио Попи, Хамруну и осталима да никако није задовољан оним што је видео.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here