Насловна Мозаик Гаспром спремио 20 милиона евра за Звезду?!

Гаспром спремио 20 милиона евра за Звезду?!

0
ПОДИЈЕЛИ

Колико је „Гаспром“ био коректан у сарадњи са Звездом сведочи и то да су два пута до сада правили анексе уговора и увећавали годишње донације.

crvena-zvezda

Фудбалски клуб Црвена звезда и генерални спонзор „Гаспром“ налазе се пред потписивањем новог петогодишњег спонзорског уговора, вредног 20 милиона евра!

Досадашњи уговор истиче на лето, а нови би требало да буде потписан у наредних десетак дана.

Црвена звезда би парама од руског гиганта пре свега морала да санира спортске дугове како би обезбедила УЕФА лиценцу за играње у евротакмичењима.

Постојала је бојазан због заустављању изградње „Јужног тока“ да се „Гаспром“ повуче из српског клуба у коме је већ пет година генерални спонзор. Бојазан се у панични страх претворила после последњих изјава генералног директора НИС Кирила Кравченка „да уговор треба зарадити резултатима на спортском терену“.

По свему судећи изјаве првог човека НИС-а односиле су се на висину уговора, јер се неће испунити жеља црвено-белих да се уговор са садашњашња четири милиона повећа на шест милиона годишње.

Колико је „Гаспром“ био коректан у сарадњи са Звездом сведочи и то да су два пута до сада правили анексе уговора и увећавали годишње донације. Почели су 2010. године са 2,7 милиона евра, 2012. су подигли на четири, па на 4,5 милиона евра по сезони.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here