Насловна Политика Функционери ДФ-а на саслушању због донација. Фронт поручује: Не можете нас сломити

Функционери ДФ-а на саслушању због донација. Фронт поручује: Не можете нас сломити

4

Посланици Демократског фронта Јован Вучуровић и Љиљана Ђурашковић налазе се на информативном разговору у полицији, пише портал Борба.

Портал преноси да нису познате околности под којима је двоје посланика Фронта позвано у полицију.

Борба додаје да је индикативно да се „све ово ради у моменту кад опозиција договара заједничког кандидата за предсједника Црне Горе, па на овај начин Катнић још једном покушава да спасе климаву владајућу већину“.

Посланик ДФ Милутин Ђукановић је казао да је у полицију данас позвано седам-осам функционера тог савеза, а да су међу њима и посланици.

„Разлог њиховог позивања су донације које су уплаћивали Демократском фронту, односно Новој српској демократији у 2016. години. Укупне донације су износиле негдје око 60.000 до 70.000 евра. Непримјерено да се то ради на такав начин, а нико није мрднуо прстом, када је 2.000 људи из ДПС-а у једном дану у једној банци уплатило преко 700.000 евра, како 2012. тако и 2016. ДФ се сломити не може. Можете да радите шта год желите али ми смо још чвршћи и одлучнији у нашој борби са овом криминалном хоботницом“, казао је Ђукановић на данашњем засиједању у Скупштини.

Поред овога, у Специјалном државном тужилаштву данас је саслушан и лидер ДНП-а и члан Предсједништав ДФ-а Ми­лан Кне­же­вић, и то поводом тврд­њи да му је ви­со­ко­по­зи­ци­о­ни­ра­ни су­ди­ја пред­ло­жио да пла­ти 10.000 евра ка­ко би по­ни­штио пре­су­ду ко­јом је огла­шен кри­вим за на­пад на по­ли­цај­ца.

Такође, лидер Покрета за промјене и члан Предсједништва Демократског фронта Небојша Медојевић позван је данас на саслушање од стране Специјалног државног тужилаштва због изјаве да је специјални државни тужилац Миливоје Катнић узео новац од бившег градоначелника Подгорице Миомира Мугоше како му не би одредио притвор, иако је бивши градоначелник Подгорице оптужен за вишемилионску пљачку.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  23

  Itekako su poznate okolnosti – upumpavanje srpskih i ruskih dolara na racun DF-a (nas narod bi rekao – pranje para!) pod ekspertskim nadzorom Zemunca!

  A to se placa.
  Glasaci i simpatizeri Drazinog Fronta – pitajte ovo dvoje ‘patriota’ koliko su uzeli od ovog posla!?
  S vjerom u $!

  • 12
   2

   Vjerovatno su investitori u iz Rusije oparli koji meleon u Crnoj to nije sporno,cak se pominje helikopter koji je polijacao sa Vesamasine nekdasnjeg MUP odmaralista u becicima,i jos Deripraska ,i to treba da doje na red za ispitaivanje,samo na klupicu ce sjedjeti tadassnji premijer Milutim,jer to je bilo pravo pranje preko Deri -praske,kao magare sto odere murvu,tako je i Der-praska prao,Mekejin pa su se pozajmivala imena od PETRA MANKI DA BI SE TO PRIKAZALO KAO NJEGOVO;SADA NAVODNO ARAPI,ja se slazem ali moramo pocete od pocetak,sta bi sa onom pozajmicom od 300 miliona,gdje je zvrsila,Luksic kaze da Rusi lazu,svata se prica,a mnogo se i laze ,neko ce u SPUZ sigurno ,i to na duzi rok.Morao poceti neodkuda prouízvodnju,a kud ces boljeg pocetak nego da osnivac ovog provizorijuma proizvodi svinje,pa i Milos je poceo sa svinjam,a oslobodi Srbiju,dako se i mi oslobodimo ovaoga kada ga stvaimo u svinjarac u SPUZ.Bice cisto ekolosko a nase-Milo garantuje!Eviva maiale il prodotto Montenegro

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here