Насловна Спорт Фуњес: Бокан не бира средства да појача Будућност, то је одвратно

Фуњес: Бокан не бира средства да појача Будућност, то је одвратно

Било како било, по свему судећи Секулић неће појачати КК Будућност, чија се потрага за квалитетним рјешењем на позицији центра наставља

5
dragan-bokan-milo-djukanovic_
Бокан и Ђукановић у Морачи; фото: espreso.rs

Након што је Црвена звезда довела сјајног бека, Кеј Си Риверса, познати кошаркашки менаџер, Мишко Ражнатовић, гостујући у емисији „У обручу“, најавио је да у наредним данима треба очекивати да се и Звездини конкуренти, прије свих Партизан и Будућност, осјетно појачају.

У стручном штабу Подгоричана процијењено је да су дефицитарни на позицији центра. Контактирали су Огњена Кузмића, који им се захвалио на позиву. И други српски репрезентативац, Мирослав Радуљица, био је недоступан за плаво-бијеле, који су се окренули прекаљеном црногорском репрезентативцу, Благоти Секулићу.

Давид Фуњес, који је дио агенције која заступа Секулића, истакао је да предсједник Будућности не бира средства да бившег играча врати у Морачу.

Он је на Твитеру написао сљедеће:

извор: Твитер

„Као представник агенције која заступа Благоту Секулића сугеришем предсједнику КК Будућност Воли да престане да брука свој клуб и његове навијаче, покушавајући касним позивима да, заједно са агенцијом која му је блиска, обави прљави, подли посао. И то са агенцијом која је позната по неетичком понашању. Одвратно“.

Познато је да је Мишко Ражнатовић веома близак лидеру ДПС-а Милу Ђукановићу, и руководству плаво-бијелих. Зато и не чуди што познаваоци кошаркашких прилика тврде да је предсједник Будућности, Драган Бокан, управо преко пријатеља Ражнатовића покушао да, иза леђа матичне агенције, потпише Секулића.

Miško Ražnatović
Мишко Ражнатовић; фото: kurir.rs

Било како било, по свему судећи Секулић неће појачати КК Будућност, чија се потрага за квалитетним рјешењем на позицији центра наставља.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 22
  3

  Bizmismen 😂😂😂 odvratno i ljigavo… Nigđe ne prolazi do ovđe u vu tungusku šumu…
  Bananice ne pomažu😂😂😂 pih… Ima da ig otrese Zvezda

 2. 7
  18

  Pa je li vam krivo? To ne radi Covic? Samo Bokan? Zbog takvih „srba“ kao sto ste vi, izmedju ostalog, ih je sve manje odje. Srbin sam i navijam za Buducnost od kad znam za sebe. Miliji su vam BG blizanci nego nas klub. Obraza nimalo nemate. Sramota.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here