Насловна Политика Фронт након одлагања суђења: Зауставићемо државни терор током монтираног политичког процеса (ВИДЕО)

Фронт након одлагања суђења: Зауставићемо државни терор током монтираног политичког процеса (ВИДЕО)

5
ПОДИЈЕЛИ

Milan Knezevic 409x307 Фронт након одлагања суђења: Зауставићемо државни терор током монтираног политичког процеса (ВИДЕО)

Ради се о политички монтираном процесу против ДФ-а, против представника српског народа у Црној Гори, са циљем да се најјачи опозициони савез забрани због свега онога што пропагирамо, а односило се на октобарске изборе, на одржавање референдума о НАТО, војну неутралност Црне Горе, укидању санкција Русији и повлачење срамне одлуке о признавању тзв. Косова“, казао је један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић након што је одложен почетак суђења у афери „државни удар“. Суђење је, подсјетимо, требало да почне данас у Вишем суду у Подгорици, али је, на захтјев браниоца Мироја Јовановића, одложено.

Кнежевић, који је један од оптужених у афери, истакао је да су због свега гореневеденог лидери Фронта на оптуженичкој клупи, али и да су они већ данас побједници.

„Слобода ће закуцати на врата много прије него што падне пресуда„, поручио је Кнежевић за ИН4С.

Мандић: У потпуности ћемо разбити лажне конструкције Катнића

„Историја се у Црној Гори често зна поновити и овај данашњи процес највише личи на онај бомбашки из 1907. И овдје, као и тада, ради се о монтираном политичком процесу„, казао је један од лидера Фронта, Андрија Мандић испред Вишег суда.

Andrija Mandic 409x307 Фронт након одлагања суђења: Зауставићемо државни терор током монтираног политичког процеса (ВИДЕО)

Он, који је, поред Кнежевића, један од оптужених у овој афери, наглашава да је ово добра прилика да се покаже и Тужилаштво Црне Горе, које треба да докаже кривицу, да изађе са свим доказима.

„Невини људи се налазе у затвору и вјерујем да ћемо данас и наредних дана успјети да у потпуности разбијемо лажне конструкције Катнића и зауставимо државни терор„, поручује Мандић.

Претрес за аферу „државни удар“, који је био заказан за данас, одложен је на захтјев браниоца Мироја Јовановића, који је предао захтјев за изузеће Специјалног државног тужилаштва.

Разлог наведеном је, како је рекао Јовановић, што је Специјално државно тужилаштво на скандалозан начин контаминирало предмет објављујући нелегално комуникацију између бранилаца у поступку на сајту званичног органа.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Мушика Дујовић, Борис Савић, Радомир Ивановић, Милић Међедовић – имена која треба добро упамтити. Доћи ће вријеме да се неко постиди због оног што су радили. Они неће сигурно, јер не посједују ништа људско, а што је услов да се неко постиди.

  • 0
   0

   Василије, они су само срамни извршиоци. Заборавио си још два битна лика: срамну Горгону мафијашког судства Весну и подлог конструктора са највише бијеле масе, извањца магловите биографије, Пажина.

 2. 0
  0

  Схватите и Кату. Ко ће њега бранити, ако каже праву истину?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here