Насловна Мозаик ФК Партизан: Чеси нуде Маринковићу 200.000 евра

ФК Партизан: Чеси нуде Маринковићу 200.000 евра

0
ПОДИЈЕЛИ

Није Ненад Маринковић током јесењег дијела сезоне добијао пуно прилика у Партизану, јер је стигао на крају љета и готово сво вријеме био у заостатку за екипом, но, почетак зимских припрема је донео већу минутажу на терену, али и – прву понуду.

trajkovic fk partizan

Како „Спорт” сазнаје, Дукла из Прага је у сриједу увече послала званичну понуду у Хумску у жељи да ангажује крилног везисту, но, питање је да ли ће трансфер бити реализован пошто се Чеси баш и не размећу новцем.

Некада славни клуб има проблема на крилним позицијама, послије повреда стандардних првотимаца, па је рјешење нашао у Маринковићу, за кога је Партизану понудио обештећење од око 200.000 евра.

Ипак, како Чешка не спада у богате фудбалске средине, уговор, односно финансијски услови који су понуђени фудбалеру на годишњем нивоу нису готово ништа већи од оних у Хумској, па једноставно још нема довољно мотива да се прича развије даље од интереса Дукле да купи фудбалера. На прву лопту је услиједио негативан одговор, међутим, уколико чешки клуб појача понуду, све је отворено… У супротном, Маринковић ће на прољеће добити прилику да покаже шта зна у црно-бијелом дресу.

Дукла, иначе, заузима девето мјесто у националном шампионату. У редовима има неколико интернационалаца из Словачке, Шпаније, Француске, Конга и Босне и Херцеговине.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here