Насловна Друштво „Филантроп” Бил Гејтс би да смањи број људи на Земљи за 15...

„Филантроп” Бил Гејтс би да смањи број људи на Земљи за 15 одсто

1
ПОДИЈЕЛИ

Најбогатији човек на планети, Бил Гејтс, без имало стида и страха признао је пред бројном публиком да је глобални циљ смањити број људи на планети.

Bil-Gejts-1

Говорећи о лошем стању наше планете, Гејтс се осврнуо на број људи на Земљи.

„На планети тренутно има око осам милијарди људи. И тај број ускоро би могао порасти на 9 милијарди људи. Али, ако направимо јако добар посао са новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност – број би могли смањити за отприлике 15 одсто”, казао је “филантроп” Гејтс испред бројне публике на Тедековој трибини о животној средини.

Да постоји некакав тајни план депопулације коју намерава да спроведе елита писали су и причали бројни теоретичари завера, али након ове изјаве коју можете послушати и сами, можда нецћете тако олако одбацити тврдње „лудих теоретичара завере”.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    mozda on spada medju najbogatije al ja spadam medju siromasne…istina je da smanjuju natalitet uz pomoc vakcina i hrane tj uticu na neplodnost i smanjenje zivotnog veka coveka kome tim cinom smanjuju i zivotni vek nasih potomaka jer im uticu na izmenu gena…al necete u tome u potpunosti uspeti,uskoro ce te vi satanisti svi izgoreti tako da ce imati sasvim dovoljno mesta na planeti…desetkovanje a i malo jace

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here