Насловна Насловна Фараж: Ми из ЕУ смо испровоцирали рат у Украјини

Фараж: Ми из ЕУ смо испровоцирали рат у Украјини

3
ПОДИЈЕЛИ

Најџел Фараж, посланик у Европском парламенту и лидер Партије независности Велике Британије, наставља са жестоким иступима на седницама у Стразбуру, а посебно се противи идеји стварања заједничке армије Европске Уније коју назива „фантазијом“.

najdžel faraž

Он је овај пут се дотакао посебно Украјине и окривио западне политичаре да су испровоцирали пуч у Украјини, истичући да је у Кијеву свргнут „корумпиран, али демократски изабран“ председник.

„Ми смо испровоцирали рат у Украјини, тако што смо као ЕУ показали амбиције за ширењем, територијалну експанзију на Украјину. Подржали смо устанак у Украјини и испровоцирали свргавање Јануковича, тако смо испровоцирали и реакцију Русије.“, каже Фараж.

„Сада се тај хаос користи као изговор за стварање армије ЕУ. Јункер каже да морамо показати озбиљност Русији. Он се шали? Нико у Европској Унији то не жели!“, рекао је Фараж обраћајући се посланицима у Европском парламенту.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  On je rekao u EU parlamentu, ,,da dasadasnjim vojnim intervencijama u LIBIJI IRAKU AVGANISTANU -smo ucinjeli stanjem jos gorim a ne boljim.

 2. 0
  0

  Obavezno pogledati, 2,5 min istorijskog govora u EU parlamentu…pa kome nije jasno, pravac kod doktora…marvenog…?

  https://www.youtube.com/watch?v=YI31CWsjX9U
  (nigel farage sve Vas treba najuriti s posla…You Tube)

  Nemačka ima problem što je rano razotkrivena preko SFRJ i Srbije, Jevreji i Vatikan takođe…i sad ili suđenje ili apokalipsa…Monstrouzne zločine je Nemačka učinila i još uvek čini u zadnjih 30 god prema Srbima,…a tek se može misliti koja zverstva, ako im uspe, bi radili Rusima..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here