Насловна Друштво ЕУРОМОСТ: Још једна беба инфицирана у БП?

ЕУРОМОСТ: Још једна беба инфицирана у БП?

0
ПОДИЈЕЛИ

Беба која је прије два дана рођена у бјелопољском Породилишту, пребачена је у Клинички центар, због неонаталне инфекције, саопштено је из невладине организације Еуромост.bolnica -bijelo -polje

Они наводе да им се јутрос јавио Аладин Бећировић и обавијестио их, да му се у уторак вече у пола десет породила супруга Едита, да је добио здраву кћерку и да је све два дана било уредно.

“Дијете је било добро до јутрос, када га је позвала супруга Едита и обавијестила да им је дијете инфицирано. Аладину је јутрос доктор потврдио информацију о инфекцији и да морају да бебу пребаце у Клинички центар у Подгорицу, јер у Општој болници у Бијелом Пољу не могу да је испитају о каквој се инфекцији ради”, саопштили су из Еуромоста.

Они додају да им је Бећировић казао да је беба два дана била добро, “што му је у неколико пута и доктор потврдио и да до јутрос није имала никаквих здраствених проблема”.

Из Еуромоста су апеловали на Министарство здравља, да ако Породилиште нема у Бијелом Пољу услове за даљи рад,да га до даљњег поново затворе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here