Насловна Друштво Енис Шућка Баковића шеф црногорске криминалистике!

Енис Шућка Баковића шеф црногорске криминалистике!

3
ПОДИЈЕЛИ

Најновије кадровске промјене у Управи полиције, само су показале да је та служба испостава ДПС-а, гдје ухљебљење пронађу сви они кадрови, који су одани само тој партији.

Последња одлука министра Мевлудина Нухоџића да на најодговорнијој функцији, мјесто шефа криминалистике постави Ениса Баковића, без дана радног стажа у полицији, доказ је да ДПС не жели да се обрачуна са мафијом. Постављање сина Шућка Баковића, заштитника људских права, представља наставак кумовско, родбинских и партијских запошљавања на најодговорнијим функцијама. Особа без стажа у полицији и МУП-у, без озбиљног резултата у својој тужилачкој професији, треба да се ухвати у коштац са нарастајућим криминалом који је заробио Црну Гору. Млађи Баковић је до данас био основни тужилац.

Енис Баковић, дипломирани правник, је рад у Основном државном тужилаштву у Подгорици као приправник започео 2004. године. Након полагања правосудног испита, засновао је радни однос као стручни сарадник код Основног државног тужиоца у Подгорици. У јуну 2009. године, одлуком Тужилачког савјета, именован је на функцију замјеника Основног државног тужиоца у Подгорици, са мандатом од три године. У јулу 2012. године поново је именован на исту функцију, када му је функција постала стална. У јануару 2016. године изабран је на сталну функцију државног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Подгорици, преносе подгорички медији.

Нови шеф Сектора криминалистичке полиције Енис Баковић замијениће Милована Павићевића који је у петак поднио оставку.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here