Насловна Мозаик Енглези ударили на Новака Ђоковића вређајући оца Срђана

Енглези ударили на Новака Ђоковића вређајући оца Срђана

2
ПОДИЈЕЛИ

Када српски коментатори преносе мечеве ових дана, морају да пазе како не би рекли нешто што би разбеснело Срђана, пише у колумни Индепендента.

srdjan-djokovic

Енглески медији никако не могу да „сваре“ успехе Новака Ђоковића. Да им ништа није свето показује и колумна у угледном „Индепенденту“, само дан уочи великог финала у коме српски тенисер у недељу од 15 часова против Роџера Федерера јури трећу титулу на Вимблдону.

Острвски лист је ваљда исцрпео сву количину измишљотина о Новаку, па је овог пута у центар пажње ставио његовог оца Срђана, коме је замерен случај од пре неколико година када је изазвао сукоб са новинарима.

„Отац који вас подржава је нешто што би свако волео да има. Али, понекад чак и најбољи од њих оду предалеко. Срђан Ђоковић је познат не само као поносни отац браниоца круне Новака Ђоковића, него и као поносни Србин, а његов национализам се најчешће показује кроз призму синовљевих врхунских тениских умећа.“

Како би поентирао, писац ове колумне присетио се случаја од пре неколико година када је Срђан Ђоковић имао сукоб са новинаром који је преносио меч Новака и Рафаела Надала.

„Када српски коментатори преносе мечеве ових дана, морају да пазе како не би рекли нешто што би разбеснело Срђана, који је својевремено напустио удобну фотељу и великом брзином дошао до студија у Београду из којег се преносио меч, да би запретио новинарима зато што недовољно навијају за његовог сина у тешком мечу против Рафаела Надала. Чуо сам да су се сви поштено презнојили“, пише у колумни „Индепендента“.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here