Насловна Друштво Експлозија у НАТО држави, повријеђена радница РТЦГ

Експлозија у НАТО држави, повријеђена радница РТЦГ

4
ПОДИЈЕЛИ

Осам особа повријеђено је у снажној експлозији у Скадру, међу којима и радница РТЦГ Рајка Гардашевић, саопштила је албанска полиција.

Према наводима албанске полиције мета напада је био бизнисмен Љуљзим Кула, испред чије пословне зграде је подметнута бомба, а сам Кула тешко повријеђен, и љекари му се боре за живот.

Рајки Гардашевић је помоћ указана у болници у Скадру. Како наводи РТЦГ, она и остали чланови екипе су се вратили у Црну Гору и тренутно су на љекарском прегледу у Ургентном центру у Подгорици.

Репортерка, Марија Радуловић, била је на лицу мјеста у тренутку експлозије.

У Скадру смо били на радном задатку, снимали причу о томе колико Црногорци купују у том граду, и у тренутку када смо интервјуисали трговце дошло је до експлозије„, прича Радуловић.

Како је рекла, било је као на филмовима, а експлозија их је бацила неколико метара.

„Хаотична ситуација, повријеђени људи, нијесмо знали куда бјежимо. Право је чудо што није било већих посљедица. Касније смо чули да је бомба подметнута под аутомобил неког бизнисмена„, каже Радуловић за РТЦГ.

Полиција наводи да је стање три особе озбиљно и да су смјештене у болницу у Тирани.

АП преноси да полиција испитује очевице и да је поставила контролне пунктове у Скадру, 110 километара северно од Тиране.

Албански медији наводе да је експлозив био постављен на мотоциклу, који се налазио испред зграде у којима су и просторије српско-црногорске мањине.

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    0

    U albaniji Ramnim kompanjerosima je zakazan rat ,novi sef obavestajne sluzbe postavljen od strane USA poce oje da dovodi drzavu do nekog reda,mafija je odgovrila na ovaj nacin,nista se netreba cuditi,nasi snimali ,sta, pricam ti pricu,ko ih je posalo tamo neka sami vide ,a evo i ujerili su se,nazalost“!

  2. 1
    0

    Ћујем да је еуроатланско-црногорски министар одбране Пеђа Кокошковић ћим је ћуо да је повријеђена ова из државне јавне куће, посла телеграм укора непознатим бомбашима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here