Насловна Поглед ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ИН4С: Славко Никић демаскирао Катнићеву фарсу (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ИН4С: Славко Никић демаскирао Катнићеву фарсу (ВИДЕО)

34

Бивши српски обавјештајац Славко Никић рекао је, у ексклузивном интервјуу за Телевизију и портал ИН4С, да не познаје Михаила Чађеновића, возача Андрије Мандића, и да га никада прије није ни видио ни чуо, а камоли да га је оптужио за нешто.

Он је казао и да црногорском тужилаштву није дао изјаву нити исказ, и тражи да они јавно покажу тај папир. Никић је поменуо и замјеника специјалног државног тужиоца Сашу Чађеновића да ако је неким марифетлуцима покушао да нешто конструише, да је „наишао на орах који његов зуб неће моћи да поломи“.

Никић: Тужилаштву ништа нијесам потписао

„Тужилац Саша Чађеновић је могао само да чује моје име, јер да бих почео да дајем изјаву, односно исказ, инсистирао сам да он изађе ван. Нема ништа против њега, тражио сам да напусти просторију, јер не желим да дајем изјаве тужилаштву које хапси моје саборце и изручује их Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају“, истакао је Никић.

Навео је и да се српска тужитељка трудила да га убиједи да мора дати исказ пред Чађеновићем, али да није одустао од своје намјере, јер је, како је рекао, већа његова љубав према његовим покојним саборцима, него према неким нормама закона.

Intervju sa Slavkom Nikicem 2
Славко Никић

„Да поновим, тај човјек није био присутан када сам разговарао са српском тужитељком. Нека Саша Чађеновић или било ко из Црне Горе, покаже било који папир, да сам ја потписао, спреман сам да дођем у Црну Гору и да кажем да сам најнепоштенији грађанин. Али ако је марифетлуцима, Саша Чађеновић покушао да нешто уради, неку неистину да каже, наишао је на орах који неће моћи да разбије његов зуб. То му одговорно тврдим“, казао је Никић.

Славко Никић је поручио да српско тужилаштво треба да размисли зашто неко злоупотребљава њихово гостопримство и да не зна зашто је одређен притвор „том дјечаку Михаилу Чађеновићу“.

„Они од мене нијесу добили потпис ни за моје име и презиме, а не нешто друго. Ништа им потписати нећу, чак ни оно што сам рекао српској тужитељки, зато што је и она омогућила мешетарима из Црне Горе да импровизују и из констекста извлаче нешто, надајући се да ће Славко Никић потписати. Имао сам кад да потпишем, нуђено је мени у више наврата да издам народ и државу, па нијесам пристао“, рекао је Никић.

Никић: Ако је тужилац Чађеновић рекао нешто друго, онда је говорио неистину

Intervju sa Slavkom Nikicem 3

„Нека Михаило Чађеновић буде поносан што су га ухапсили они који на такав начин хапсе, као и ја што сам поносан што ме је хапсио злочиначки ДОС. Све што је више од овога што сам рекао казао тужилац Чађеновић, онда је говорио неистину и преварио је свој народ“, истакао је Никић.

Поводом хапшења Михаила Чађеновића, он је казао да ако „тужилаштво Црне Горе може да поднесе кривичну пријаву или некога лиши слободе на основу једне изјаве на телевизији, онда су добро урадили што су ухапсили тога малога“.

„Ако је неко из тужилаштва рекао да има званичну изјаву од Славка Никића, ево ја га молим да покаже како изгледа та моја изјава, гдје ће се видјети да је давању мог исказа присуствовао и неко из Црне Горе и да на том исказу стоји мој потпис. Ако неко има тај папир ја пристајем да сам кривац. Ако неко све то ради, што ради у Црној Гори, а нема папира, нека размисли добро, јер је на крају колоне за хапшење и он“, нагласио је Никић.

„Лажни Рус“ није ни Широков ни Попов

Potjernica Sirokov i Popov
Интерполова потјерница за Поповим и Широковим

Он је био изричит да никада у животу није видио Едуарда Широкова и Владимира Попова и да не зна ко су те особе. а да лице које је са Ананијом Нином Никићем било код њега није ниједна од те двије особе, које се налазе на потјерници Интерпола.

„Ниједно име, ниједно презиме, ни Нино Никић ни тај човјек нијесу помињали. Нијесу помињали ниједног политичара ни партију из Црне Горе. Од мене, тај човјек, није тражио ништа конкретно, нити је изговорио ништа конкретно. Можда је мислио да направим митинг или демонстрације. А могао је он да мисли шта год хоће. Одмах сам им ускратио гостопримство, јер ја то тако радим. Тако се зове истина“, рекао је Никић.

Никић наводи да није посматрао тај сусрет као толико битан, па није запамтио тачан датум када су се срели.

“Заиста нијесам сматрао битним да то памтим. То би требало да буде мај мјесец. Нека буде онако како сам рекао, не могу да вам дам ништа прецизније“, објаснио је Никић.

Он је поновио да је ауто којим су Нино Никић и „Лажни Рус“ дошли код њега биo „Рено Флуенс“ црне боје, регистарских ознака ПГ ТЕ 508. Значи, не ПГ ЦГ 870.

Никић: Никада нијесам чуо за Михаила Чађеновића, нити сам га видио

„Никад нијесам чуо за име Михаила Чађеновића и тог човјека нијесам ни видио, а камоли да сам га ја поменуо. Прво ми је стигла провјера да је власник аута нека грађевинска фирма уз Подгорице, чији је власник неко из Тузи. Нијесам никада децидно рекао да је то возило Андрије Мандића. То је показала моја друга провјера, а нећу рећи ко ми је то рекао. Ево поздрављам црногорску власт и премијера. Човјек из ваше полиције ми је јавио чије је возило и јавиће ми увијек, да ме не ухапсите и испоручите зликовцима на Косову. Истина је само оно што су грађани чули из мојих уста, а ја никога нијесам оптужио“, казао је Никић.

 

34 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Kakvo razbijanje sramnog Katnića! Ako odmah danas ne oslobode Mihaila, treba uhapsiti Katnića. Ovo je katastrofa, da gadovi sve ovo rade bez ijednog dokaza!

 2. 0
  0

  Ha, sto bi ovo. Sj… vam Gojko koncept. Ajmo Milivoje izvinjenje roditeljima Cadjenovica, plati sam ostetu, a ne iz mojeg novčanika i od… iz kancelarije i pokrij se ušima.

  • 0
   0

   pa naravno, i ne samo to, nego je vladajuća garnitura iz Beograda svojevremeno dala podršku i referendumu! izdaja na svakom koraku, u koju su svi iz vlasti uključeni!

  • 0
   0

   Pa šta mislite ko je doveo Vučića na vlast u SRB, vjerovali ili ne ovaj naš Nepomenik preko svojih mentora, i ovaj mu vraća na svakom koraku…

 3. 0
  0

  Ево питам несретног Миливоја Праћку најдобронамјерније: На основу чега си ухапсио Михаила Чађеновића? На основу којих „чињеница“? Питам комплетно тужилаштво Црн Горе: Како вас бре, битанге и ништаробе, није срамота? Има ли граница ваша сервилност, постоји ли ико да каже да се стиди од ових конструкција, од ове фарсе коју режирају Мило, Беба и несретни Миливоје?!

 4. 0
  0

  Stankovic bi trebao da krene sa aktivnostima za hapsenje zlocinacke bande.
  Odavno je zrelo i prezrelo, a i stekli su se uslovi.
  Neko mora stisnuti petlju.

 5. 0
  0

  Molim!?
  Zamjenik spec. tužioca Saša Čađenović protiv vozača optuženog za “ državni “ , Mihajla Čađenovića!?
  Ah, te slučajnosti! Te nesmajne i pogane trivijalnosti!
  Čađenović protiv Čađenovića!
  Kako drugče!?
  Kako?
  Znate onu narodnu … Ko ti iskopa oko? …
  Srbi smo mi, jadi nas znali!
  Svi smo mi Čađo!
  Ovi, ili oni Čađenović.
  … Kako je to, u ovu našu najljepše Planinu, još odavna smiješano!
  Kada se drumovi poželješe Turakah, kada nas sirote ostaviše na golu ledinu, onda, dobri su onda i Srbi!
  Kad Turakah nema, sebi smo Turci!
  I može li ko, imali li sile da nam vrne Turke, prije nego se istrjebimo, Bogu mili Srbi!
  Hoće li buditi prije nego bude kasno?
  Iako je Bog!

 6. 0
  0

  Sve je jasno. Tema “ državni udar “ je dala rezultate,a daje i dalje. Ova fingirana tema je odvukla pažnju građana sa svih životno važnijih tema,kod nekih građana izazvala zabrinutost za stabilnost društva, opoziciju isto tako skrenula sa bitnijih tema prinuđena da se od nečega brani, a vlast stavlja u poziciju da se sa ovom temom koristi pred međunarodnom zajednicom i dijelom građana. Zamislite da ovu fingiranu temu danas nemamo u svakodnevnici, čime bi se DPS bavio, o čemu bi oni mogli da pričaju na tibini prd ove niksicke izbore.

 7. 0
  0

  Нема ништа тајно што неће бити јавно, нити има ишта сакривено што се неће открити, вели Јеванђеље. Браво Гојко, витеже истине!

 8. 0
  0

  Pregalac najbliže istini!
  Kako im je lažni „državni “ u bolju službu nego pravi!!!
  Da je kojim slučajem bio pravi, oni već uveliko ne bi bili đe jesu.
  Crnoj Gori na grbaču!
  U Spuži bi bili na tvrdu postelju.
  Ovako. ..

 9. 0
  0

  Pa ovo je totalno razbijanje. Ajde Katniću sad fino ovo sve da uzmeš u obzir i pustiš Čađenovića na slobodu jer ni kriv ni dužan čami u kazamatu tvoga mentora.

 10. 0
  0

  Па ово је све очекивано. Од почетка овај покушај подметања ДФ-у и људима одатле је било труло од самог почетка. Да се човјек сит исмије. А ово је шлаг на торту. Хахахаха

 11. 0
  0

  Samo se vi tješite , ovaj kao brani DF a rekao je sve potrebno da se povežu teroristi sa vrhovnom komandom DF-a , kao nije dao iskaz crnogorskom Tužiocu nego Srpskom , a ovaj odmah iskaz proslijedio kolegi , pa ko je ođe lud ?
  Čađo je vozio Ananija , prešli granu 03.03 , došli zajedno sa rusom kod ovog Slavka i nudili mu da organizuje oružane akcije u Crnu Goru , pametni Slavko ih odbio , slikao , snimio i kraj priče !

  • 0
   0

   Ти што се потписујеш са Pleme Drobnjaci си од Мирашевог гена. Дробњаци пишу Ћирилицом. У Дробњацима нема Монтенегрина. Да ти ниси из Цетиња? Видим да користиш акузатив умјесто локатива, а мала и велика слова нећемо помињати.

   • 0
    0

    Ti bi zemo trebao pod hitno da se pregledaš , čime se samo ti baviš i kako razmišljaš , kao da smo u 15 vijek .
    Ali za jedno si u pravu , u naše Drobljake nema „Montenegrina“ , ali ima crnogoraca koliko hoćeš .

    Svako dobro .

 12. 0
  0

  Ha , ha , ha , kako ste vi naivni , ovaj se kao sad pere , a isti on je doveo u vezu DF i onaj bašibozluk što je došao da vam pomogne da „proslavite izbornu pobjedu , da odbranite izbornu pobjedu , ili da spriječite izbornu krađu“ !

  • 0
   0

   Kakav ministar informisanja Crne Gore,Ja koliko znam to ministarstvo nije postojelo u CG samo u SRB…Ako neko bolje zna neka mi kaže, a ovaj Nikić mi je prilično sumnjiv…

 13. 0
  0

  A Katnicu, sto cemo sad?! Daj izvadi taj papir ka „covjek“ jer ti to i jesi zar ne? Ili daj polako kreni put Spuza na mjestu ovih nevinih sto si zatvorio bez ijednog dokaza!! Naravno da ne poznaje ni M.Cadjenovica,ni nikog od njih, ali ovi nasi Dps-misevi,kad nisu imali vise za sta i za koga da se uhvate, da bi svoju smijesnu predstavu upotpunili, udarili su na prve osobe koje su im se nasle pod ruku…
  Eee Katnicu,stvarno u tvojoj glavi nema nista sem jaka promaja!!!

 14. 0
  0

  Како је навео, Ђукановић се окреће класичном криминалном окружењу и ,према информацијама из АНБ, Брано Мићуновић ће овох дана се преселити у Никшић са 20-30 својих људи гдје се неће жалити новац за куповину бирача, а глас ће се плаћати између 500 и 1.000 евра.

  како ово зауставити ?

 15. 0
  0

  Како сте глупи благо вам у памет. Овај их је све намјестио. Није хтио пред црногорским тужиоцем ништа да прича, али је Лидији рекао све што му је Катнић рекао да јој каже хахахахахахаха

 16. 0
  0

  Neco, Лидија је могла и вјероватно јесте дала црногорском тужиоцу изјаву Славка Никића, али он тврди да није ништа потписао. Одслушао сам овај разговор са Никићем и сигуран сам да је говорио истину и да као искусни обавјештајац није дозволио да га наводни рус уплете у обавјештајне игре великих са малима.
  Катнић је у овој игри мрав који сакупља све што може да би заштитио себе, а све ми се чини да му је српака тужитељка потурила кукавичије јаје које је овај непромишљено зграбио и затражио скидање имунитета Мандићу и Кнежевићу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here