Насловна Друштво Ексклузивно: Градоначелник Стијеповић промијенио 100.000 долара уочи избора 2016. године

Ексклузивно: Градоначелник Стијеповић промијенио 100.000 долара уочи избора 2016. године

9
ПОДИЈЕЛИ

Градоначелник Подгорице Славољуб Миго Стијеповић промјенио је 100.000 УСД (сто хиљада америчких долара), неколико дана прије избора 16.октобра 2016. године.

Према сазнањима ИН4С, Стијеповић је замолио Душка Кнежевића за услугу да му преко Атлас банке промијени 100.000 УСД у готовини за евре. Кнежевић је, како сазнајемо, ангажовао неке своје запослене да у његовој банци обаве ту рутинску трансакцију.

Како ИН4С сазнаје, један од запoслених, који су потпуно невино осумњичени и налазе се у затвору, саопштио је у СДТ да је 100.000 УСД узео лично од Славољуба Стијеповића. Миливоје Катнић је о свему обавијестио Ђукановића, који му је дао прецизна упутства да не помиње Стијеповића и ДПС, већ „да све свали“ на Душка Кнежевића и шесторицу потпуно невиних људи.

Ђуканoвић одлично зна одакле су дошли долари за кампању ДПС и приватне комбинације Славољуба Мига Стијеповића и најмање жели да се зна да је тај новац стигао са неких источних адреса.

Кнежевић је након хапшења његових запослених поручио Специјалном тужилаштву да остави његове запослене на миру и да он стоји иза њих, нагласивши да за новац који су они конвертовали у евре има доказ одакле му је.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Mozete li da prognozirate, ko su kandidati da kasnije puknu i da budu prihvaceni od buduceg pravog suda, da im daju status „svedok-saradnik“, kad pravi sud CG bude dao shansu Milovoj porodici i Katnicu da se brane za optuzbu da su formirali istinsko Zlocinacko Udruzenje radi basnoslovnog bogacenja i shticenja tog napljachkanog bogatstva.

  Stijepovic?
  Sindjelic?
  ST Chadjenovic?
  Vojvoda Pajo?
  S. Marovic?
  D. Markovic?

  Mislim da ova dva zadnja kandidata imaju najvecu sansu da svedoce kao svedoci-saradnici, pri cemu bi im dali globus da pokazu mesto, gde bi zeleli da provedu ostatak zivota.

 2. 0
  0

  Maso, samo po zakonu.Za sve sektaše i botove DPSa biće po pravdi
  kad se vaspostavi pravna država.
  A za sad neka vam je odgovornost po klauzuli rimskog prava: E racq S“hipu.
  I da ste zdravo

 3. 0
  0

  Мора да су амерички долари дошли из Русије. Друго ми не пада на памет.

 4. 0
  0

  Ovaj bankar ih drzi u saci.Prvo njegovo upozorenje nijesu shvatili ozbiljno,pa je stigla prva ucjena u vezi Stijepovica.Ne puste li te sluzbenike bice jos ofiranja.Setali su kuriri DPS-a sa torbama punim maraka i eura mijenjajuci ih za dolare i po kucama i kaficima,a kamo li po bankama.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here