Насловна Политика ЕКСКЛУЗИВНО: Ево како Стојанка Радовић обмањује ухапшене о „ускладиштеном оружју“ (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево како Стојанка Радовић обмањује ухапшене о „ускладиштеном оружју“ (ВИДЕО)

8

Свакодневно на свјетлост дана излазе бројни докази који указују на срамну улогу Специјалног тужилаштва и Управе полиције Црне Горе у монтирању афере „Државни удар“.

Иако је законом забрањено обмањивање осумњиченог, то није спријечило тужиоца Стојанку Радовић да на саслушању 16.10.2016. године свјесно обмани Бранку Милић, тврдећи како је у полиција у Подгорици пронашла већу количину припремљеног оружја за потребе наводног државног удара.

У видео прилогу , који ИН4С ексклузивно објављује, Радовић је, током саслушања Бранке Милић, за само један минут, три пута навела тезу о постојању унапријед припремљеног аутоматског оружја.

Тако Радовић прво саопштава Милићевој да је „Синђелић дао налог да се унапријед припремљено оружје расподијели члановима групе“, потом додаје да је „Дикић ишао према унапријед допремљеном, припремљеном скривеном склоништу оружја и муниције“ и на крају каже да је „велико оружје ту било ускладиштено“.

У питању је, међутим, тешка лаж, односно класично обмањивање, јер у Подгорици није постојало никакво оружје које је требало да се искористи у наводном државном удару, чиме је Стојанка Радовић свјесно доводила Милић у забуну.

С друге стране, ништа мање срамну улогу у обмањивању јавности имала је Управа полиције Црне Горе, на челу са Славком Стојановићем. Тако су 16.10.2016. године издата два саопштења у којима се говори о групи из Србије која је требало да „преузме аутоматско оружје“, односно о „унапријед припремљеном, скривеном складишту допремљеног оружја и муниције“.

А шта су чињенице. Кућа у Подгорици у којој је било „ускладиштено“ оружје припада високом функционеру Управе полиције Црне Горе Синиши Стојковића, а аутоматске пушке тамо су смјештено управо по налогу специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића.

Пушке су узете на реверс из МУП-а Црне Горе, по одобрењу Драгана Пејановића, иначе тадашњег координатора за НАТО, а особа која је узела оружје била је Владан Лазовић, припадник Управе полиције.

Владан Лазовић је синовац Зорана Лазовића, високопозиционираног службеника АНБ-а, иначе побратима Миливоја Кантића.

Куриозитет је да је направљен фото-елаборат оружја као да је оно заправо ”пронађено” и потом заплијењено у акцији раскринкавања ”терористичке мреже”, што је невиђени примјер монтирања „доказа“.

У питању је, дакле, била класична подметачина Тужилаштва и Управе полиције, за коју ће кад-тад морати да сносе законску одговорност.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  0

  Језиво. Жена, мајка, овако да обмањује несретну жену.

  Потпуно раскринкана монтажа. И то захваљујући скоро искључиво овом порталу гдје смо из дана у дан могли пратити како се урушава конструкција АНБа и Катнића.

  • 1
   0

   Neverovatno je da danas postoje ne-ljudi koji su u stanju da zarad položaja rade ovakve stvari.
   Bez imalo griže savesti slati nevine ljude na višegodišnje robije,kao da se radi o crvima,a ne o ljudskim bićima, koje samo tako, slučajnim izborom baciš u bezdan…ej, oduzmeš nekome slobodu, samo zato što ti se može.
   Ovo smrdi do neba,ovo je zločin epskih razmera,ovo je majka svih nameštenih procesa.
   Može vam se gospodo,za razliku što ovim ljudima sudite bez i jednog valjanog dokaza, vi ste ostavili planine dokaza za procese koji će se voditi protiv vas samih.
   Okreće se kolo sreće!

 2. 1
  0

  Svaka cast ! Ovo je (“ drzavni udar „) svakako uvreda za zdrav ljudski razum. Stvarno je smijesno. Napred DF ! Jedina ste vi prava i postena opozicija a uskoro i pozicija. Vi ste kompletan ovaj proces raskrinkali ali bukvalno svaka vam cast !

 3. 0
  0

  Vidji kakva je u san se ne snila.Mozete li je zamisliti u muskom zagrljaju.Ja stvarno ne mogu.Pravi zlocinac.Prije bih zagrlio zmiju nego nju.Pi!

 4. 1
  0

  Ово ће остати уписано у историји као један од најсрамнијих(а велика је конкуренција) догађаја,да се памти сваки,па и најмањи слуга,који је учествовао у овоме,и да се стиде потомци од рђе!!!

 5. 0
  0

  Vidji kakva je u san se ne snila.Mozete li je zamisliti u muskom zagrljaju.Ja stvarno ne mogu.Pravi zlocinac.Prije bih zagrlio zmiju nego nju.Pi!

  Ako je jedinca to nekako mozemo da pregrmimo,ali ako ima jos setara a sve lijepe kao ona ,moze na izlozbu u London!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here