Насловна Друштво Ексклузиван видео с полицајцем који није спријечио инцидент (ВИДЕО)

Ексклузиван видео с полицајцем који није спријечио инцидент (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

Управа полиције покренула је дисциплински поступак против службеника Центра безбједности Подгорица који није предузео службене радње приликом инцидента који се прије око мјесец и по догодио на градилишту поред зграде, такозване „Лименке“.posmatrapolicajac

Наиме, том приликом дошло је до сукоба између двојице радника са градилишта од којих је један, наводно, имао хладно оружје.

На видо снимку који објављује ЦдМ, се види да је полицајац мирно посматрао обрачун двојице радника.

Наиме, на видеу се види како мушкарац у бијелој мајици, који носи наочаре за сунце, креће са ножем на другог мушкарца. Нападнути мушкарац, који је био у црној мајици и сивој тренерци, хвата супарника за руку у којој је држао нож, покушавајући да му га одузме. Трећи мушкарац, који није учествовало у тучи, прилази наоружаном младићу и покушава да му одузме нож којим је кренуо да нападне радника.

Подсјећамо, да је полиција реаговала и идентификовала колегу који је посматрао сукоб, након што је подгорички Дан објавио неколико фотографија на којима се види туча радника. На разговор у подгорички Центар безбједности позвани су радници који су се том приликом физички обрачунали, као и њихов колега који их је раздвајао.

Приликом саслушања, како је објавио Дан, полицајац који је посматрао инцидент испричао је да се радници тада нијесу тукли, већ да је то био блажи вербални обрачун. Међутим, признао је и да тада није предузео ништа како би зауставио свађу и спријечио инцидент.

Одредбе кодекса полицијске етике налажу полицијском службенику да, чак и када није на дужности, мора да реагује уколико је очевидац извршења кривичног дјела.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here