Насловна Друштво Економска школа: Металним шипкама претукли вршњака, остали посматрали

Економска школа: Металним шипкама претукли вршњака, остали посматрали

0
ПОДИЈЕЛИ

Прекјуче се десио тежак инцидент преко пута Економске школе у Подгорици, када су тројица дјечака из једног одјељења првог разреда те школе (шеснаестогодишњаци) металним шипкама претукли друга О.М. из сусједног одјељења истог разреда.

ekonomskaok-preview

Дјечак је примљен у Клинички центар Црне Горе гдје су му урађене претраге да нема неких већих унутрашњих повреда. На његовом тијелу видљиви су подливи и трагови удараца шипкама. Најтеже повреде задате су му по глави, по којој има више отеклина.    

Теже последице спријечио је младић који је тренирао на разбојима јавног игралишта које се налази преко пута ове подгоричке средње школе.

Цијели догађај у којем су тројица крвнички тукли једнога,  пратила су оба одјељења у која иду дјечаци, док су другови и другарице жртве умакли кад су видјели да је „враг однио шалу“.

Полицију и хитну помоћ позвала је разредна од одјељења из којег је О.М.

До инцидента је дошло након чарке у самој школи. О.М је хтио да током одмора уђе у сусједно одјељење, у чему га је спријечио један од каснијих нападача. Пало је тежих ријечи и псовки, након чега су нападачи позвали О.М. да се потуку „на фер, један ја један“ на игралишту преко пута. Он је у страху да не испадне кукавица, прихватио изазов.

На игралишту се, међутим, показало да су вршњаци „опремљени“, и да нису уопште мислили озбиљно када су звали на тучу „један на један“.

Портал Аналитика сазнаје да је ријеч о дјечацима који редовно у школу долазе наоружани металним шипкама које, очигледно, носе умјесто књига.    

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here