Насловна Насловна Двери: Вучић слободно нека распродаје своју дедовину, али КиМ неће моћи

Двери: Вучић слободно нека распродаје своју дедовину, али КиМ неће моћи

0
ПОДИЈЕЛИ

Ова година је веома значајна за Србе у Војводини, јер се слави једна од најзначајнијих националних одлука у прошлом веку, а то је присаједињење Војводине Краљевини Србији. Ово је година када славимо сабирање Србије и зато нам је изузетно важно што је раскринкана намера ове власти, која жели да прода Косово и Метохију, налази се у саопштењу Одбора за Војводину Српског покрета Двери.

„Митрополит Амфилохије је нападнут не само што је један од потписника Апела за очување Косова и Метохије, којег су потписали преко 170 академика, професора, доктора, па између осталих и председник Двери, Бошко Обрадовић, већ зато што истина коју је изрекао, а то је да се боји да Вучић продаје Косово и Метохију, не може више да се сакрије“, истакли су у овом покрету и додали:

„У образложењу зашто је против ванредних парламентарних избора, Александар Вучић је на Председништву СНС рекао да би избори могли да се протумаче као недовољна решеност око питања Косова.“

„Више него занимљиво! Ко би то тако протумачио и о каквој се решености око питања Косова ради?“ – упитао је председник Двери, Бошко Обрадовић тумачећи овај коментар Александра Вучића.

Они захваљују Митрополиту Амфилохију што је у времену лажи, потпуног медијског мрака и апсолутне диктатуре, успео да пробуди дух слободе у српском народу и осветлио злу намеру ове власти.

Пре сто година Јаша Томић прочитао је Декларацију о присаједињењу, која је за нас данас у овој години симболички везана са очувањем Косова и Метохије, као највећим националним интересом, који је толико узбуркао актуелну власт и усмерио њену оштрицу према свима који другачије мисле, да су морали да подигну и алармирају сву страначку машинерију“, нагласили су у Одбору Двери.

Српски покрет Двери, закључују, да никада неће дозволити да се распродаје територија државе Србије, и бранећи Косово и Метохију, „ми бранимо највише националне и државне интересе“.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here