Насловна Политика Двери: Вучић је постао портпарол НАТО-Блерове владе Србије

Двери: Вучић је постао портпарол НАТО-Блерове владе Србије

0
ПОДИЈЕЛИ

Александар Вучић више није предсједник Владе Републике Србије. Његово мјесто заузео је Тони Блер, освједочени ратни злочинац и инспиратор НАТО бомбардовања Србије 1999. године.

dver_pr_

Вучић је сада постављен за портпарола НАТО-Блерове Владе Србије, у којој су одраније постаљени министри доведени директно из Свјетске банке, ММФ-а, Трилатералне комисије и Сорош фонда. Зато не чуди све веће приближавање Србије НАТО пакту од када је формирана ова Влада.

Недавно је достигнут је највиши могући степен сарадње са НАТО за једну земљу која није чланица, што значи да је следећи корак – учлањење у НАТО. Заказана је и НАТО конференција у Београду, Дачић и Гашић су у сједишту НАТО пакта, од 24 вјежбе Војске Србије са страним војскама, 22 су биле са америчким, а само двије са руским!

Покрет Двери се оштро противи блеризацији и НАТО-изацији Србије, и као алтернативу предлаже стратешку сарадњу са Руском Федерацијом.

Русија нас никада није бомбардовала, подржава нашу одбрану Косова и Метохије у саставу Србије и омогућава разне царинске погодности за извоз домаће робе на огромно тржиште Русије, Царинске Уније и Евроазијског економског савеза који је заживјео од 1. јануара 2015. године.

Све ово је јасан доказ да ЕУ има алтернативу, упркос еврофанатизму садашње власти која срља у ЕУ по сваку националну и економску цијену. Такође и НАТО има алтернативу у Организацији договорне колективне безбједности (ОДКБ) коју предводи Русија, као што Свјетска банка и ММФ добијају алтернативу у заједничкој банкарској институцији земаља БРИКС-а.

Покрет Двери зато позива грађане Србије да нам се придруже на првом народном протесту против Блерове Владе Србије који је заказан за суботу, 21. март у 13 часова испред зграде Владе Србије у Београду (Немањина 11). Ово ће бити својеврсни народни референдум: да ли смо за Блерову и НАТО Владу Србије или самосталну Србију, Путина и Русију? Вријеме је да се опредијелимо.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here