Насловна Политика Двери: Народна скупштина је огледало њене већине (ВИДЕО)

Двери: Народна скупштина је огледало њене већине (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Одбацујемо инсинуације Маје Гојковић да опозиција не жели договор ни о чему. Она је укинула све институте који су тековина парламентаризма. Двери на то неће пристати и наставићемо да се боримо на све начине да вратимо народу државу коју су хиџаб-председници, поклоници Мурата и љубитељи османских зурли отели, нагласили су из Српског покрета Двери.

„Очито је да хиџаб-Маја, која је потпуно незаслужено на тако високој позицији као што је функција председника Народне скупштине, не разуме други језик осим језика побуне. Зато су народни посланици Двери кренули да се њој и припадницима владајуће већине обраћају њима разумљивим језиком,“ казали су из Двери и нагласили:

„Стрпљиво смо покушавали, чекали и трпели увреде преко годину и по дана скупштинског рада да нам буде дозвољено да слободно говоримо. Како Дверима то није дозвољено због истине коју износимо о спрези највишег врха власти и организованог криминала и пљачке од стране овог режима, решили смо да се сами изборимо за уставом загрантовано право на слободу мишљења и говора.“

Не плашимо се неоосманлијских поданика, НАТО поклоника и косметских издајника

„Не плашимо се неоосманлијских поданика, НАТО поклоника, ММФ зависника, косметских издајника и Сорошевих балканских сарадника свих сабраних у владајућем режиму.

Да су нетачне тврдње Маје Гојковић да Двери и Бошко Обрадовић неће договор о нормалом функционисању Народне скупштине и њене тврдње да колегијуми немају смисла је и предлог за допуну дневног реда, који достављамо јавности на увид, а који је Бошко Обрадовић, као председник ПГ Двери, предложио Маји Гојковић да стави на дневни ред трећег редовног састанка Колегијума Народне скупштине,“ напоменули су из Двери и истакли:

„Гојковићева већ трећи колегијум од почетка сазива држи про-форме и на пола сата пре почетка Прве седнице, јасно дајући до знања опозицији да није расположена ни да размотри, а камоли да уважи предлоге опозиције.

О томе колико су напредњаци демократични говори и чињеница да су казне и удаљења са седнице у 95% случајева биле примењене против опозиције. Језик увреда и прљавштине којима владајућа већина некажњено засипа опозицију због аргументоване критике није огледало пропалог парламентаризма, већ власти која чини већину. Кад у скупштинским клупама буду седели пристојни људи, који су сада мањина, и слика Народне скупштине биће боља. Слика Народне скупштине је увек одраз њене већине.“

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here