Насловна Политика Двери: Министар Вулин малтретира припаднике Војске Србије

Двери: Министар Вулин малтретира припаднике Војске Србије

0
ПОДИЈЕЛИ

Нашој војсци треба да се поправи стандард и услови у којима војска ради, да се повећа наоружање и борбена готовост, а не да се старешине и војници понижавају и малтретирају – рекао је народни посланик Двери Зоран Радојичић.

„Желим да изнесем став Двери поводом саопштења јединог репрезентативног синдиката у Војсци Србије и министарству одбране, Војног синдиката Србије, а тиче се мобинга и злостављања који се ових дана извршава над припадницима једне од бригада наше копнене војске.

Војни синдикат Србије саопштио је да су 22, 23. и 24. августа испитивани припадници једне бригаде Копнене војске по наређењу генерала Глишовића, са једним јединим циљем, да се установи да ли је и ко обавестио медије о Вулиновом наређењу да се у објектима министарства одбране и Војске Србије поставе фотографије председника Србије Александра Вучића“ – истакао је Радојичић.

Радојичић је рекао да је скандалозно да се у овом тренутку малтретирају старешине и војници.

„Неко жели да се врати време информбироа, што нас не чуди, јер је министар Вулин некада био члан Југословенске левице, која се састојала од двадесетак социјалистичких и комунистичких партија, чије се деловање састојало управо из потказивања најближих сарадника. Двери ће тражити да се испитају све околности које се односе на испитивање припадника Војске Србије и то кроз скупштински Одбор за одбрану и унутрашње послове, а тражићемо и да се испитивање војске хитно заустави“ – закључио је Зоран Радојичић.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here