Насловна Политика Душко Кнежевић одговорио Милу: Ви сте главни глумац моје серије

Душко Кнежевић одговорио Милу: Ви сте главни глумац моје серије

Пошто постајете заборавни, можда не би било згорег да питате Душка Марковића, Милицу Пејановић и ваше такође бивше пријатеље Светозара Маровића, Миомира Мугошу и Андрију Јовићевића колико сам вам дао пара

11
jesmo li, slika
Мило Ђукановић и Душко Кнежевић

Предсједник Атлас Групе др Душко Кнежевић, реаговао је на данашње излагање Мила Ђукановића. Његову изјаву преносимо у цјелини.

Ми смо један другом увијек говорили ти. Пошто је Мило Ђукановић данас директно или индиректно потврдио много тога што сам саопштио црногорској јавности, а успут у свом маниру и много тога слагао, једина пуна истина коју је изговорио је да нијесмо пријатељи.

Зато ћу му се обраћати убудуће са ви.

Г. Ђукановићу, ви сте главни глумац у серији коју ћу да емитујем, а чијих смо тек првих пар епозода гледали. Ако наставите овако плашим се да ћу остати без главног јунака јер ми се чини да сте почели да се губите.

Ви можда заборављате шта сте причали својим партијским сарадницима ни мање ни више него на сједницама предсједништва партије. Сјећате ли се да сте говорили да је Душко Кнежевић највећи донатор ДПС-а и да сте са њим пријатељ?

Пошто постајете заборавни, можда не би било згорег да питате Душка Марковића, Милицу Пејановић и ваше такође бивше пријатеље Светозара Маровића, Миомира Мугошу и Андрију Јовићевића колико сам вам дао пара.
Очито више немате пријатеља.

Најзад, ако кажете „крста ми“ повјероваћу Вам да вила на Горици, која кошта више од 10 милиона еура, није Ваша. Ако се одлучите да је купите, могу вам средити кредит код Пиреус банке. Уговор вам шаљем сјутра.

11 КОМЕНТАРИ

  • 39
   1

   Проблем је много крупнији. Овдје је на оптуженичкој клупи цио систем, све институције, па чак и лажни темељи државице Монтенегро.
   Добар дио опозиције је у страху, да не буде раскринкан, због су субверзивног дјеловања.
   Онај дио, који није умијешан у разне дилове је углавном никаквих интелектуалних квалитета и боји се за своје плате или донације. Можда су Марко Милачић и Дритан најчистији и најхрабрији, међу њима. У сваком случају потребно је почистити и опозицију.
   Што се тиче искрених пријатеља, одавно је познато да човјек може имати 1 или 2 права.
   Бојим се да Мило нема ни једног.
   Мило ће бити изненјаден и уврједен кад схвати да га многи већ сада остављају на цједилу.

 1. 48
  2

  Osobe kao sto je Milo nemogu nikome biti prijatelj niti imati prijatelja.
  On je isuvise ohol, drzak, kvaran, pohlepan, beskrupulozan, egoistican, nepouzdan i kukavica.
  Dobro je da mu je Knezevic uzeo mjeru.
  Milo ima cio aparat drzave i mafiju da unistava one koji mu zasmetaju na bilo koji nacin.Puna su groblja znanih i neznanih.
  Knezevic ima sebe i dobro dodje ko pomogne.

  • 2
   0

   Mozda takav i treba biti da bi se izborio sa ovim kvarnim narodom. Narodom koji je naredivao da se ubiju najblizi rodaci da bi naredbodavalac postao general.Sto se tice vile ako , u Budvi covjek koji prije 35 god noje znao oprati zube niti je koristio cetkicu. Sada ima vilu, hotel , placeve, auta. Pa zasto ne moze predsjednik drzave imati vilu

 2. 46
  2

  A to kraljuuuuu! Knezevicu, bas nas briga sto si tajkun. Neces nas ti zajahat sad ka on, nema sanse. Al svakati cas kako si razbio hobbotnicu. Srbi iz Crne Gore imaju cast i obraz. I ako dotuces hobotnicu kako valja i trebuje, dobrodosao si da se vratis u svoju Crnu Goru i mi Srbi cemo te pozdravit i dosta toga i oprostiti. Jer ljudi ovo je fenomenalno,ovdje covjek treba dase raduje, i cudu cudi, a ne da se bijesan nasladjuje i sveti bilo kome. Nema potrebe. Narode uzivajte. Sloboda stize! sve nam je blize!

 3. 32
  2

  Za Premijera te treba postaviti !Čekali smo 30god.da neko dokaže ološu da je ološ,i da treba sa svojom familiom u prdekanu da ide.Da dokaže paščadima dpsesovskim da su poslednji poltroni i ljigavci.

 4. 29
  3

  Ne treba nikada zaboraviti da je DF ovo saopštio u oktobru 2017. godine.
  Cjelokupna, opoziciona, javnost bi trebalo da iskaže minimum zahvalnosti, DFu, Andriji, Milanu, Medu….

 5. 12
  0

  SVI CE ONI U BG KOD SVETA NA LIJECENJE PA KAD IH BUDE ZA JEDAN AVION ONDA CE NAM IH VUCKO VRATITI PA PRAVAC JEDNO MALO MJESTO BLIZU DANILOVOG GRADA A PONEKI CE I ZA KOTOR SVE PO ZASLUZI.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here