Насловна Издвојено Дугин: Русију и Турску гурају у рат – једини адекватан одговор Ердогана...

Дугин: Русију и Турску гурају у рат – једини адекватан одговор Ердогана ће бити излазак из НАТО-а

2
ПОДИЈЕЛИ

Руски геополитичар Александар Дугин огласио се поводом терористичког напада у којем је убијен руски амбасадор у Турској.

Надам се да је ово последњи злочин крваве Хилари и оних који стоје иза ње. Једини адекватан одговор Ердогана ће бити излазак из НАТО-а и удаљавање од Запада.

Убијен је руски амбасадор у Турској. Са таквим провокацијама почињу светски ратови. И јасно је зашто је руски амбасадор убијен баш сада. Русија и Турска су се зближавале веома брзим кораком. А глобалистичка администрација је на издисају у Сједињеним Државама. Због тога – сада или никада: другог тренука за почетак Трећег светског, или барем новог руско-турског рата неће бити.

Ово је агонија глобалистичке елите Вашингтона која умире. Управо оне по чијим је инструкцијама оборен руски авион. Управо те, која је организовао пуч у Турској 16. јула.

Ако сада започнемо рат, налогодавци ће се радовати. Јасно је да ће се Турска извинити –  то је логично. Политички, од свега овога ће првенствено страдати сам Ердоган. Али постоји само један начин да се спаси ситуација у Турској – објавити одмах излазак земље из НАТО-а“.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Tesko da ce dozvoliti Turskoj da izadje iz Nato a ko ne izadje bice to jedna velika drzava pod patronatom SAD. Tursku su vec jednom pokusali obaranjem Ruskog aviona da uvucu u rat sa Rusijom posto je clanuca Nato odgovor Rusije prema Turskoj bio bi sav Nato protiv Rusije kompletna evropska unija bi ratovala sa Rusijom dok bi se ooet veliki rat vodio van granica SAD . Rusija je odigrala pametno Amerika je ovaj put izgubila rat bez i jedne kaćuše!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here