Насловна Политика ДСС: Влада Србије да објасни скандалозну вест о одржавању војне вежбе ...

ДСС: Влада Србије да објасни скандалозну вест о одржавању војне вежбе НАТО у Србији

3
ПОДИЈЕЛИ

Демократска странка Србије захтева од Владе Републике Србије хитно званично објашњење скандалозне и у Министарству одбране потврђене вести да ће следеће године у Србији бити одржана војна вежба НАТО.

ДСС  наглашава у саопштењу да је „Влада је дужна да свим грађанима Србије, а најпре породицама жртава НАТО агресије и оних који су умрли од последица бомбардовања осиромашеним уранијумом, објасни који су разлози да НАТО први пут одржава војну вежбу у некој од држава које су озваничиле своју војну неутралност.“

Несразмера у развијању сарадње Србије са НАТО и ОДКБ већ је указивала на одступање од политике војне неутралности и клизеће увлачење Србије у НАТО, чији су лобисти у власти, опозиционим странкама и невладиним организацијама све гласнији, истичу у ДСС.

Посебно српској јавности треба да се обрати министар одбране Александар Вулин, који је својевремено, с правом, изјавио да је „НАТО зло“. Треба да разјасни да ли је став променио и тиме се приближио нарастајућем хору поштовалаца Северноатлантске алијансе, закључује се у саопштењу Демократске странке Србије.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Vučić je onda doveo onu histeričnu i zlu NATO plaćenicu Jelenu Milić u TV studio da bi tobože sa njom „polemisao“, a u stvari njih dvoje su 100% saglasni po pitanju NATO „integracija“!

 2. 0
  0

  Sad DSS pametuje jer su promenili posle Kostunice sve osim zavesa u zgradi.A za vreme njegovo je napravljena saradnja sa NATO u smislu neutralnosti!!!!E sad se cesemo svi redom.Pusti ga u kuću jednom eto ti veselja.

 3. 0
  0

  Svi su oni dio istog lanca
  Ali ce AV ostati upamcen i upisan kao najveci izdajnik koji je bio na celu srbije
  Istorija se ponavlja, vec je srbiju vodila napredna stranka
  Isto nastala iz radikala
  Kazu da su izlazili u susret zeljama zapada samo tako

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here