Насловна Политика ДСС: Политичка неписменост НАТО лобиста

ДСС: Политичка неписменост НАТО лобиста

0
ПОДИЈЕЛИ

Демократска странка Србије најоштрије осуђује Центар за евроатлантске студије Јелене Милић, који је израдио студију “Јачање руске меке моћи у Србији, циљеви, инструменти и ефекти”, а у којој је Демократска странка Србије означена као „прокремаљска партија“, саопштено је данас из ДСС-а. Они су нагласили да је један од темељних ставова странке залагање за политичку и војну неутралност Србије, те да промотери „добробити“ колонизације НАТО-а који праве овакве спискове показују управо недемократски карактер оних чији су нескривени лобисти.

Остатак саопштења ДСС-а преносимо у цјелости:

Квалификовање ДСС као „прокремаљске странке“ , а у контексту сачињавања списка оних који заступају интересе Русије, а не сопствене државе и народа, не само да указује на политичку неписменост аутора студије, већ на морално посрнуће оних који, да би оправдали своје постојање и трошење новца страних финансијера, праве спискове непријатеља НАТО демократије.

Свакоме ко и мало познаје политику Демократске странке Србије познато је да је један од њених темељних и чврстих ставова залагање за политичку и војну неутралност Србије, дакле залагање за српску државну политику која подразумева Србију ван било којих политичких и војних савеза.

Залагање ДСС за јачање политичких, привредних, културних веза са Руском федерацијом је природно и оправдано управо зато што је у интересу очувања њене већ увелико окњене неутралности, суверенитета, интегритета и привредног развоја државе Србије, па тиме и интереса свих њених грађана.

Активисти Центра за евроатлантске студије, НАТО филијале у Србији, као и сви други који су плаћени да промовишу „добробити“ од њене колонизације, својим сачињавањем списка „прокремаљских“ странака и организација потврђују недемократски карактер оних чији су нескривени лобисти и своје добро плаћено штеточинско деловање.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here