Насловна Политика ДСС: Криза може бити решена само променом политике

ДСС: Криза може бити решена само променом политике

1
ПОДИЈЕЛИ

Изјава председника Демократске странке Драгана Шутановца о неопходности промене Устава Србије, укључујући и преамбулу, за коју је рекао да је „застарела“, показује да би тзв. опозиција решавала државна и национална питања на исти начин како то чини данашња власт, изјавио је данас предсједник Демократске странке Србије Милош Јовановић.

„Када се овоме придода и чињеница да се готово целокупна тзв. опозиција залаже за наставак европских интеграција Србије, што значи одустајање од Косова и Метохије, јасно је да је Демократска странка Србије једна од ретких која суштински оспорава политику коју власт спроводи.

Очигледно је да они са Александром Вучићем имају лични проблем, а не са његовом политиком. Никада само један човек не може бити проблем, већ проблем може бити само његова политика,“ нагласио је Јовановић и истакао:

„Дубока криза, у којој се Србија налази готово пуну деценију, не може бити решена пуким персоналним променама, већ темељним променама а нови ДСС заступа другачију политику и од власти и од већег дела тзв. опозиције, чији ставови и залагања следе западне интересе.“

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    I Vučićevi „crveno-plavi“ i Šutanovčevi „žuti“ i Čedini „ružičasti“ i Čankovi „plavo-žuto-zeleni“ i Tadićevi „crveno-beli“ i Radulovićevi „narandžasti“ se razlikuju samo u metodama, ali im je cilj potpuno isti: otcjepljenje KiM, nastavak EU i početak NATO integracija, „promjena svijesti“, nastavak odvajanja Vojvodine, „Sandžaka“, „Preševske doline“, „Vlaške regije“, itd.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here