Насловна Политика ДСЈ: Протести једина опција

ДСЈ: Протести једина опција

5
ПОДИЈЕЛИ

,,Демократска Странка јединства снажно подржава протесте који ће почети 27. септембра, јер се безброј пута увјерила да се кроз институције система не могу ријешити небројене пљачке, афере, отимчина друштвене и приватне имовине, неријешенна убиства и остала омаловажавања народа“, наводи се у саопштењу ДСЈ.berane-13-jul-03

У овој странци сматрају да сви који се дистанцирају од протеста, подржавају режим. ДСЈ примјећује код појединаца недостатак опозционе храбрости.

,,Упозоравомо да сви који се дистанцирају од оваквог изражавања бунта грађана, посредно подржавају режим у намјери да опстане, без обзира на већинску вољу грађана који још нису били у прилици да без страха и уцјена одлучују о својој будућности на слободним и поштним изборима. Да ли то раде из недостатка опозиционе и личне храбрости, или због нечега другог, показаће дани који слиједе“.

Из ДСЈ су позвали све грађане да се прикључе протестима 27. септембра, које организује ДФ.

,,Зато ДСЈ позива све опозиционаре, људе који живе у сиромаштву, незапослене и обесправљене раднике, опљачкане пензионере и све остале којима није добро под овим режимом, без обзира на политичку, вјерску и сваку другу припадност да се придруже Демократском фронту како би од 27. септембра градили бољу, поштенију и богатију Црну Гору“.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Од ДСЈ као локалног такси удружења сам очекивао да се изјасне да ли ће пад цијене дизела утицати на појефтињење њихових услуга. Пустите политику, дај да причамо о ономе од чега се живи!

  • 0
   0

   Не осврћите се на коментаре овог удбаша из расадника удбашког, рахметли НС. Мјесецима је ординирао на порталу покушавајући да „убиједи“ Мандића како би за НОВУ било најбоље да се ослободи „удбаша“ Даниловића, да би одмах након што је овај напустио странку почео са припремљеном удбашком пропагандом како је отишло „најбоље из НОВЕ“. Иначе отац Секулица је као и цјелокупно друштванце из рахметли НС опсједнут фалусом Мила Ђукановића, јер их је овај збацио са тог „врха“ после беранских избора. Беране су им, и због тога, рана жива. А они би да се врате на позицију 🙂

 2. 0
  0

  Sekula jer istina za ovog Juškovica da je jalovac ? I da je on sada trosi pare od stranke Dsj u Rusiju a da je Marina Jocic napisala ovo saopstenje normalno za pare? A onaj taksista svakog mjeseca dobija pare koje su na prevaru uzeli od Dsj i tale se Juskovic , Marina , Žizic taxista?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here