Насловна Политика ДСЈ: Ми смо проруска и антинатовска партија

ДСЈ: Ми смо проруска и антинатовска партија

3
ПОДИЈЕЛИ

Протеклих дана прослављени боксерски шампион и депутат Руске Думе Николај Сергејевич Валујев, био је гост Демократске странке јединства. У разговорима је предсједник ДСЈ мр Небојша Јушковић је потврдио профилацију своје странке као проруску и антинатовску, која се залаже за све политичке, економске и безбједоносне савезе у којима Руска Федерација партиципира. Овај сусрет је био прилика да се руски високи гост подробније упозна са политичком ситуацијом у Црној Гори, о насилној пронатовској кампањи коју режим спроводи у циљу да се мимо народне воље укључи у овај злочиначку организацију.Valujev

Изложба у Храму Светог Саве, посвећена четири стотине година Романових била је повод посјете ова два политичара Београду, којом приликом су се срели и разговарали са патријархом српским господином Иринејем и предсједником Србије, Томиславом Николићем као и другим српским политичким званичницима. И овдје је потврђено вишевјековно пријатељство Србије и Цне Горе са руским народом и државом.

На крају посјете, Николај Валујев обећао је подршку и скалпање чвршћих веза Јединствене Русије и политичких субјеката у Црној Гори који се противе учлањеу у Нато.

Већ ове недјеље предсјеник ДСЈ наставља активност на међународном плану званичном посјети Ингушетији, а потом, почетком августа биће гост Руске Думе у Комитету за безбједност и борбу против корупције.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Partija? Državni činovnik, taksita i jos nekoliko „pozajmljenih“ likova dobiše jeftin zadatak da odglume partiju u korist „visih“ ciljeva.Oteše sličnoj družini pečat uz pomoc „državnih inststitucija“ i nastavise sa predstavom.Na žalost , nije više humoristična, več tragikomična.

  2. 0
    0

    Udba i bivši ljekarsu se angažovali protiv najdoslednijeg i najprincipijelnijeg političara u CG. Tih i nenametljiv, sportista, avijatičari stručnjak za ekonomska pitanja mr Jusković je idealno rešenje za stranku koju je vodio i osnovao veliki Zoran Žižić i na žalost nasledio dr Asanović. Podrška velikom rusofilu i čovjeku mr Juškoviću.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here