Насловна Насловна Др Расел Блејлок: Трују нас из ваздуха, а политичари то одобравају! (ФОТО)

Др Расел Блејлок: Трују нас из ваздуха, а политичари то одобравају! (ФОТО)

1
ПОДИЈЕЛИ

chemtrails02

Он рекао је да се моли Богу да пилоти који то чине знају шта чине и да су свесни да трују и себе и своју породицу, а исто се односи и на политичаре који ово допуштају.

Др Расел Блејлок је пенyионисани амерички неурохирург чије је неуморно научно истраживање допринело бољем разумевању деловања токсина из околине, кемтрејлса, вакцина, хране и воде на организам, посебно на централни нервни систем.

Он је један од ретких лекара који је заиста светсан отрова којима смо сведоци свакога дана и о томе је направио опсежна истраживања која су од велике важности за човечанство. Он се посебно осврнуо на кемтрејлсе, након што је сам истражио смртоносне хемикалије које се распршују по нашем небу.

„Интернет је пун прича о кемтрејлсима и геоинжењерингу који је наводно у борби против глобалног загревања. Дуго сам те приче узимао с резервом. Један од главних разлога за скеприцизам је тај да сам врло ретко виђао појаве на небу које су други описивали. Али последњих година број тих трагова на небу се драстично повећао а то нису обични авионски трагови“, рекао је др Блејлок.

Према његовим речима од посебне је важности то да ми сада сваки дан видимо и неколико десетина тих трагова који засипају небо.

„Моја главна брига као неурохирурга јесте та да заиста постоје докази да они прскају небо наноалуминијумским једињењима. А та једињења доказано, кроз научну и медицинску литературу, узрокују интензивне упале бројних ткива“, рекао је он.

Др Блејлок је истакао да је од посебног интереса учинак ових наночестица на мозак и кичмену мождину. Ту је како тврди растући попис дегенеративних болести, укључујући Алцхајмерову деменцију, Паркинсонову болест али и Лоу Геригову болест то јест АСЛ због које сада у свету траје хуманитарна акција „Ледени изазов“.

chemtrails-02

„Наночестице алуминијума лако продиру до мозга и то бројним путевима укључујући крв и мирисне нерве који су одговорни за чуло мириса у носу. Моје истраживање је показало да те честице пролазе дуж мирисних живаца који директно делују на део мозга који је заслужен за Алцхајмерову болест, али наночестице алуминијума делују и на сам ток болести. Алцхајемерова болест је позната по томе што мозак врви од алуминијума. Интраназални пут честицама алумијуна је уједно и најопаснији, а излажемо му се сваки пут када они истресу на тоне алуминијума у небо“, рекао је он.
Према његовим речима стравично је то што тај алуминијум удишу људи свих узраста, укључујући и труднице, малу децу а изложени су му свакога дана и по неколико сати.

„Знамо да старији људи имају највеће реакције на алуминиј у ваздуху. Проблем је у томе што ове честице кроз отворене прозоре улазе и у домове људи па се тамо и дуже задржавају. Осим удисања алуминијума, долази и до натапања земље, воде и целе вегетације алуминијумом. Наравно, алуминијум се спорије апсорбује пробавним трактом, али наночестице алуминијума апсорбују се у много већем броју. Та апсорпција алуминија показала се изузетно штетном за многе органе и ткива, а несумњиво је и да може доћи до врло озбиљних упалних процеса, као и упалних реакција у плућима што посебно може бити опасно за децу и одрасле са плућним болестима и астмом“, рекао је др Блејлок,.

Он рекао је да се моли Богу да пилоти који то чине и који прскају ову изразито токсичну ствар у небо знају шта чине и да су свесни да трују и себе и своју породицу, а исто се односи и за политичаре који ово допуштају. Али, ствар је у томе да вероватно ни они нису свесни озбиљности ових отрова у нашој околини.

„Након тла, биљке и извори вода врло су контаминирани и више нема начина да се из тога извуче било каква корист. Ако се не предузму неки кораци данас, доћи ће до невиђене катастрофе у погледу здравља и она ће бити огромних размјера. У супротном, бићемо сведоци експанзије неуродегенеративних болести које се јављају како код дјеце, тако и код одраслих, као и неуроразвојне и моторичке сметње код деце. Ми смо већ сада свесни драматичног пораста тих неуролошких болести које се јављају код млађих људи као никада пре“, рекао је др Блејлок и упозорио јавност да једноставно престану са тровањем човечанства.

Др Блејлок рекао је да се системским излагањем популације токсинима утиче на понашање, али и на, што је најважније, вид потпуне контроле, размишљање опште популације. Тако се хемијски мења и модификује начин на који мозак делује те се индукује настанак разних болести што доводи до прикривене еугенике.

Како каже, број болести и болесника драстично се повећава упркос томе што технологија, и опште здравство драстично напредују.

Није ли вам то мало чудно?

Иначе, теорија о хемијским траговима којима се на терет стављају овакве тешке оптужбе појавила се1966. године, након што су Ваздухопловне снаге Сједињених Држава (УСАФ) оптужене за прскање америчког становништва тајанственим материјама које распршују авиони и за собом остављају необичне узорке. Из УСАФ-а тврде да је реч о превари која је потекла из криво протумаченог цитата у стратешком документу преузетом са Универзитета Ратног ваздухопловства под називом ‘Време као мултипликатор снаге: Поседовање временских прилика 2025.

Подсетимо, у априлу ове године одржана је седница Уједињених нација која је била посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа.

Наведено је да су то експерименти приватних компанија и светских влада. Циљ је како тврде контрола и измена времена у сврху заштите пољопривреде и усева због глобалног загревања, које је, већ свима познато, велика лаж на којој се окрећу милијарде на порезу за угљен диоксид. Сада се не либе да тако јавно говоре како авиони заиста мењају наше климатске промене хемијским супстанцама које су испуштене у ваздух.

Само није јасно ко је допустио приватним компанијама и светским владама да врше своје експерименте, над човечанством.

Годинама су уверавали људе како не виде добро, како трагови на небу не постоје, како су то регуларни авиони и кондезацијски гасови из истих. Годинама су говорили како запрашивања нема, како је то теорија завере и што је најгоре од свега, успели су да обману добар део људи.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Covjecanstvo je uspavano, a njihove vlade cute. Zasto?
    Nas poznati ekolog Nikola Aleksic godinama unazad o svemu ovome govori. Nema odjeka. Za nase gradjane sve ovo je „naucna fantastika“.
    Ljudi probudite se dok nije kasno.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here