Насловна Издвојено Др Даница Грујичић: НАТО имао геноцидне намере у Србији

Др Даница Грујичић: НАТО имао геноцидне намере у Србији

5
ПОДИЈЕЛИ

Малигне болести у Србији су због НАТО бомбардовања три пута чешћа него у свету – на 100.000 становника буде регистровано 5.500 оболелих од различитих врста карцинома, док у другим земљама тај број износи 2.000, тврди српски неурохирург Даница Грујичић.

Грујичићева, која је начелник неурохирургије у Клиничком центру Србије, наводи да је од 2002. године само од леукемије смртност повећана за 139 одсто.

Она истиче да су тумори, осим што се све чешће јављају, и агресивни, те да је то разлог што се становници Србије налазе у врху Европе по смртности од малигних болести.

Према речима Грујичићеве, број оболелих од карцинома у Србији сваке године расте за два одсто, док у свету та цифра износи 0,6 одсто.

danica-grujicic-01Она напомиње да је бомбардовањем Србије НАТО починио екоцид и да би Србија требало да формира независну комисију стручњака, која би имала на располагању одговарајућу лабораторију и тачно навела шта је загађено уранијумом током бомбардовања.

Један од најбољих српских неурохирурга сматра да је НАТО имао геноцидне намере да загади животну средину, јер је намерно гађао хемијска постројења.

Грујичићева каже и да је у порасту број оболелих од аутоимуних болести о којима нико не говори, те да се све већи број парова лечи због стерилитета.

„Младима којима смо оставили овакву земљу и све проблеме са којима се сусрећу, оставили смо и проблеме о којима не смемо да причамо и за које не смемо да тужимо зликовце који су их створили“, наглашава Грујичићева за „Вечерње новости“.

Она наводи да су налети НАТО авијације потрошили кисеоника, колико сва жива бића у Србији потроше за 50 година, а из природног лежишта избачено је око 3,8 милијарди килограма земље.

„Сад се питајте одакле оволико клизишта. Само три тоне живе је отишло у Дунав…“, рекла је Грујичић.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  То су пријатељи преподобног Александра. Он их чак дочекује са хлебом и сољу!

 2. 0
  0

  Браво.Хвала Богу да неко стручан и храбар каже Србима и свима који желе да чују истину о НАТО злочинима и НАТО злочинцима.

 3. 0
  0

  U skladištima Vojske Srbije postoje tone municije sa osiromašenim uranijumom dobijene iz Rusije. Municija se nalazi u običnim drvenim sanducima bez ikakve druge zaštite. Osiromašeni uranijum ne zrači a zove se tako jer su iz njega uklonjeni radioaktivni izotopi koji zrače (navodi iz srpskih nedeljih časopisa). Opasnost je od zagađenja zemljišta i podzemnih voda iz uništenih hemijskih postrojenja.
  U cijeloj ovoj priči ima puno prodavanja magle a malo činjenica. Prije će biti da mladi parovi imaju problema sa sterilitetom zbog kontraceptivnih pilula i prethodnih abortusa nego zbog posledica bombardovanja. Srbiju svakodnevno preleti više od 1500 civilnih aviona; nemoguće je da je žena izjavila da su Nato avioni i eksplozije bombi potrošili kiseonik, mora da je pogrešno preneseno.

 4. 0
  0

  Evo vele da će Srbija u NATO odma za nama , ža’ mi je radi ocijeh posrbica te će se nanovo razočarati .
  Živio brat Vučić i NATO Srbija !

 5. 0
  0

  Jeftina petparačka NATO propaganda Jelene Milić koju „preživaju“ ovdašnji NATO režimski botovi naprosto neće proći! „NO PASARAN“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here