Насловна Политика ДПС спавао зимским сном, па се пробудио: Кнежевић „трачара“ и „интригант“

ДПС спавао зимским сном, па се пробудио: Кнежевић „трачара“ и „интригант“

Само запослене у Атлас телевизији Кнежевић је преварио за 800.000 еура њихових потраживања, комплекс Мељине довео до стечаја, здравствене раднике ускратио за њихова примања, и упропастио реномирани здравствени центар

9
dps
Демократска партија социјалиста, лого

ДПС као да је преспавао деценију пријатељских односа свога лидера са Душком Кнежевићем, власником „Атлас групе“, па у данашњем саопштењу тврди да се ради о „моралном очајнику“, који је уништио све чега се дотакао. То је само један од бројних негативних атрибута којима ДПС данас части своју дојучерашњу узданицу и великог донатора.

Некадашњи бизнисмен, након пропасти свих послова које је започео, како оних у Црној Гори тако и у иностранству, очигледно се нашао у нерјешивим проблемима. Јефтиним пошалицама, монтажама, интригама зачињених фантазијом, или једноставније речено, измишљотинама, Кнежевић покушава да побјегне не само од правде већ и од неспорне чињенице, да је себе у ову позицију довео јер се показало да је неуспјешан бизнисмен, неодговоран послодавац али и неморалан човјек, саопштено је из ДПС-а.

Они додају и да је кукаквички да се за своју пропаст и посрнуће оптужују други, као што то ради Кнежевић.

Кукавички је кад за своју пропаст и посрнућа, оптужује друге, не желећи да призна да је својим махинацијама, преварама и подвалама у пословању, уништио све што је радио, а себе свео на лице осумњичено за криминал, које се скрива и бјежи”, тврди ДПС.

Додају да јавности није непознато да је у већини својих фирми, и поред честих упозорења државних органа, Кнежевић остављао пустош за собом!

“Запослени су остајали без посла и исплаћених зарада, а он је испумпавао новац, стварао дугове, гасио старе фирме, отварао нове које су исто тако пропадале, узимао кредите које није могао да врати…Тако су прошли, рецимо, фабрика воде „Липово“ која је производила „Аqуа Монте“ воду, комплекс Мељине, Радио телевизија Атлас, ИБМ банка, Атлас банка… Само запослене у Атлас телевизији Кнежевић је преварио за 800.000 еура њихових потраживања, комплекс Мељине довео до стечаја, здравствене раднике ускратио за њихова примања, и упропастио реномирани здравствени центар. Никада са Пореском управом није покушао да нађе договор о измирењу пореског дуга фабрике воде „Липово“, нити се пријавио за репрограм; депозит клијената ИБМ банке изнио је у иностранство и тиме државу обавезао да исплати гарантоване суме до 50.000 у укупном износу од 22 милиона евра…Да не спомињемо низ пропалих послова у страним земљама и са страним партнерима за шта мора да нађе умјеснији одговор од тога да га неко у Црној Гори прогања”, стоји у саопштењу ДПСа.

Из ДПС-а истичу да Душко Кнежевић, а и јавност, знају да су државни органи, Влада, судови у оквиру својих надлежности интервенисали и покушавали да спријече пропаст ових инвестиција, не због Кнежевића већ прије свега усљед одговорности државе према својим грађанима, запосленим у тим фирмама, депонентима у банкама, али и због посљедица које је својим штетним пословањем овај пропали бизнисмен наносио финансијском и привредном систему Црне Горе.

Дакле, Душку Кнежавићу нико није крив што је упропастио све чега се дотакао, а себе довео у ситуацију пословног, али и моралног очајника. Само један детаљ би био довољан да опише посрнуће овог човјека који, у навали својих давно показаних политичких амбиција, позива оне клијенте које је ојадио, и запослене које је напустио, да протестују против државе која им враћа њихов новац, док он исти троши у Лондону, бјежећи од закона?!”, казали су из ДПС-а.

ДПС наглашава да је Кнежевић ниско пао и  да ниже не може.

-Посрнулом бизнисмену Кнежевићу би било боље да не потцјењује интелигенцију грађана Црне Горе, упрежући у своје криминално коло опозицију и опозиционе медије, да се мане јефтиних штосева и фантазија, већ да пред надлежним органима одговара за оно зашта је осумњичен. Кукавичким скривањем, пребацивањем одговорности, невјештим монтажама и улогом интриганта и трачаре, неће се спасити од примјене закона и привођења правди”, закључују у ДПС-у.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 19
  1

  {–Некадашњи бизнисмен, након пропасти свих послова које је започео, како оних у Црној Гори тако и у иностранству, очигледно се нашао у нерјешивим проблемима. Јефтиним пошалицама, монтажама, интригама зачињених фантазијом, или једноставније речено, измишљотинама, Кнежевић покушава да побјегне не само од правде већ и од неспорне чињенице, да је себе у ову позицију довео јер се показало да је неуспјешан бизнисмен, неодговоран послодавац али и неморалан човјек, саопштено је из ДПС-а.}

  OK sve je to shto ste rekli u redu (nekadashnji biznismen i drugar se nashao u problemu, nemoralan chovek (hehe)…), nego sad predjite na stvar – shta mislite o Migovom kovertu, kako je prao novac u privatnoj vili tog istog, nemoralnog, nekadashnjeg biznismena?

 2. 11
  4

  E, sad mi treba da poverujemo da Milov privatni bankar je u sukobu sa Milom i da se prica o nekim Migavcima i Ljigavcima, a milijarde nestase, a samo DK i Milo znaju dje su…. Bojim se da je sve ovo samo neka teska fatamorgana a da se pare negde vrte-li-vrte… Mozda „sveznajuci“ i „uvekprisutni“ Dinkic nesto o ovome zna 🙂

 3. 18
  1

  {-Посрнулом бизнисмену Кнежевићу би било боље да не потцјењује интелигенцију грађана Црне Горе, упрежући у своје криминално коло опозицију и опозиционе медије, да се мане јефтиних штосева и фантазија, већ да пред надлежним органима одговара за оно зашта је осумњичен. Кукавичким скривањем, пребацивањем одговорности, невјештим монтажама и улогом интриганта и трачаре, неће се спасити од примјене закона и привођења правди”, закључују у ДПС-у.}

  I vi i vash Gospodar ste sad smeshni: Kako za ime Boga zamishljate da taj „nekadashnji, nemoralni“ dodje vama u CG na noge i bude ispitan od strane „moralnih“ Miga, Katnica, Milovih sudija? Pa vi ste bre na njegovim video snimcima i snimljenim telefonskim trakama.

  Mi u US to zovemo „dirty cop“ – prljav policajac. Trazite da Dushko dodje na noge „prljavom policajcu“ (Katnicu) da ga hapsi i ispituje/ucutkuje!
  .
  .
  .
  Umesto toga Dushko Knezevic je mudro izabrao jedan drugi sud – Sud Javnog Mnjenja. Ne znam da li vam je poznato – to je najdemokratichniji sud na vetu. Probaj da se lazno predstavish ovde u ovom narodnom, demokratskom sudu. U tom sudu Dushko ce vam sve izneti. Budite strpljivi. Nemojte da zurite sa zakljuchcima.

  Vec vam je dao onaj snimak gde je Migo, dosao u Dushkovu kucu, kao gradonachelnik Podgorice. Dakle jedan od vashih kljuchnih ljudi u DPS, chovek lepo doshao po mraku da uzme opran reket. Ako mislite da je tu bilo shta montirano, izmishljeno, lazno – molimo vas iznesite u ovom Sudu Javnog Mnjenja. Ako ste u pravu, podrzacemo vas, da se svaka laz-izmishljotina osudi – promeni.

  Onda vam je dao josh jedan snimak telefonskog razgovora Dushka sa vashim Vice-Guvernerom CB CG, gde ovaj vash dasa otvoreno zahteva reket da bi falsifikovao ocenu Dushkove Banke u njihovom izveshtaju.

  Da sam na vashem mestu ja ne bih pridavao veliku paznju trachevima (odnosu Mila i one Mrs. Jeknic …. postoji snimak njihovog razgovora gde je Gospodar tu gospodju naziva „moja machkica“). To mozda treba da bude bitno gospodji Djukanovic i onima, koji prate „Parove, Zadruge“. Medjutim vi bi morali da nam svima odgovorite sta mislite o Migovom pranju novca, kad planirate da uhapsite Miga…? Takodje teba da se izjasnite i o vashem Vice-Guverneru banke – kako stoje stvari i sa njegovim hapshenje? Ili mozda mislite da je i to trach u kategoriji Milovom brachnom neverstvu?

 4. 15
  1

  Dobro,sve je to tacno gospodo drpesovci. Aki kako ga to ranije nijeste uapsili za „dobro naroda“.Kako to da vam je bio dobar dok ste kovertovali?E sad kad treba da aco sve preuzme, nevalja vam.Nevaljalo vam majcino mlijeko lopingeri i nista robe.

 5. 9
  0

  Iznio sam malo prije u komentaru sto će se sa sigurnošću desiti!sada dodajem da narod treba za sve zahvaliti heroju,vlasniku ovoga portala Gosp. Raicevicu. Samo jedno da dodam treba spriječiti stoku iz drpsa da se kolektivnim izjasnjenjima kriju iza inteligencije naroda jer narod je 70 posto uništen od strane ovog režima pa će podržati i “crnog ciganima”samo da se protjeraju i kazne ove bitange na vlasti.

 6. 1
  0

  A koverte vam ne „smetau“? DPS saopštenje je „petnciozna“ izjava, jer je „DPS građanska država“, a „Crna Gora je evropski grad“. E kako se presmijah YouTube video sa biserima elokventnog Miga. A Šuković sve odobrava svojim klimoglavom. Kad će ovaj što piše saopštenja za DPS odgovoriti „Iju lji ih muve“? „Što ću kad su to?“ I ne rekoše kakav je Migo, ako je Di Kej ovakav!?

 7. 2
  0

  DPS je najveća moralna nakaza, lopovsko – razbojnička družina koju na okupu drži interes i strah od gospodarevih kriminalaca.
  Kakav Migov kovert. To je samo mrvica u okeanu koverata ali i vreća novca od reketa biznismena i kriminalaca kojima su, uz sve krađe i dovođenje kurta i murta iz inostranstva kupili i rezultat referenduma 2006. godine.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here