Насловна Политика ДПС покреће поступак против особа које су жељеле да компромитују рад чланова...

ДПС покреће поступак против особа које су жељеле да компромитују рад чланова те партије

1
ПОДИЈЕЛИ

dps_logo

Демократска партија социјалиста (ДПС) након локалних избора 16. новембра покренуће поступак пред надлежним правосудним органима против особа које су, навели су, жељеле да компромитују рад чланова те странке.

Лист „Дан“ је објавио да је функционер цетињсог Одбора ДПС-а, Рајка Касом нудила новац пред локалне изборе у пријестоници у замјену за гласове за ту странку, о чему, како су навели, свједочи аудио-снимак који је у понедјељак објављен на YouTube.

“Цетињски Општински одбор Демократске партије социјалиста не жели да се бави коментарисањем подметнутих, непотпуних и тенденциозних навода, везаних за рад чланова те странке уочи локалних избора”, наводи се у реаговању цетињског ДПС-а.

Та партија, како су казали, неће придавати значаја коментарима политичке конкуренције којој, оцијенили су, такве медијске конструкције добро дођу као утјеха и оправдање за изборне поразе.

“Међутим, након завршетка предстојећих избора као одговорна партија, покренућемо поступак пред надлежним правосудним органима против особа које су жељеле да компромитују ДПС, како би се утврдила истина”, најавили су из те странке.

Они су сигурни да ће објективан и одговоран поступак пред надлежним органима, лишен медијских и других притисака доказати да та партија на Цетињу није злоупотребљавала државне ресурсе, нити се служила незаконитим радњама у комуникацији са бирачима.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here