Насловна Политика ДПС: Пајовић у читавој причи испао само поштар који преноси украдени материјал

ДПС: Пајовић у читавој причи испао само поштар који преноси украдени материјал

0
ПОДИЈЕЛИ

DarkoPajovic

Из ДПС-а данас су оцијенили да су уз признање Дарка Пајовића, лидера Позитивне Црне Горе, добили потврду да је афера Снимак политички исконтруисана да би направила штету у демократском и међународном напретку Црне Горе, преноси агенција Мина.

Пајовић је саопштио да је он редакацији дневног листа Дан доставио аудио-снимке са сједница Демократске партије социјалиста

„Коначно је данас Пајовић потврдио оно што ДПС тврди од почетка – такозвана Афера снимак је конструисана искључиво политички, за краткорочну употребу уочи предсједничких избора, како би се нанијела штета Црној Гори на међународном плану и опозицији омогућио маневарски простор за покушај нелегитимне смјене власти коју су грађани већинском вољом изабрали на парламентарним изборима“, маводи се у саопштењу ДПС-а.

Како су навели, „ко је до данас живио у заблуди да је ријеч о истраживачком новинарству и расколу у ДПС-у, Пајовић му је разбио све илузије“.

„То што је лидер Позитивне признао да је лично уредништву Дана предао украдене снимке са сједница партијских органа ДПС-а, апсолутно не искључује умијешаност треће стране, само што је још млад и зелен да схвати да је изманилуписан“, казали су из ДПС-а.

Из ДПС-а сматрају да се Пајовић „потпуно наивно се представио пуким извршитељем нечијег налога и у читавој својој причи испао само поштар који преноси украдени материал“.

„Ваљда понешен „херојском“ еуфоријом, сам је закључио да је ДПС крива јер је – причала. То је, према слободној процјени „позитивног“ Пајовића, само по себи кривично дјело, па би некако требало забранити да се прича и мисли, осим како каже он и његови парнери из ДФ-а“, саопштили су из ДПС-а.

Они су казали да ништа озбиљније нијесу ни очекивали од партије „која је за само годину дана достигла „успјех“ Покрета за промјене“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here