Насловна Политика ДПС очекује побједу у Мојковцу

ДПС очекује побједу у Мојковцу

1
ПОДИЈЕЛИ

mojkovac

У Демократској партији социјалиста очекују убједљиву побједу на локалним изборима у Мојковцу, 16. новембра, саопштио је носилац листе те партије, Дејан Медојевић, наводећи да на изборни резултат те странке неће утицати самосталан наступ Социјалдемократске партије, преноси агенција Мина.

,,На основу досадашњих резултата рада локалне управе и одговорног односа према свим грађанима Мојковца, очекујем убједљиву побједу ДПС-а на локалним изборима у Мојковцу“, изјавио је Медојевић.

ДПС у Мојкову реализовала већину обећања

Према његовим ријечима, у предходном периоду ДПС је одговорно вршила власт у Мојковцу и реализовала, како је навео, већину изборних обећања.

,,Резултат рада одговорне и домаћинске локалне управе јесу бројни капитални пројекти култивисано јаловиште, изграђен нови Туристичко-информативни центар, реконструисан центар за културу и спортска дворана, сређен градски трг и фасаде у центру града, реконструисана улица Војислава Шћепановића“, казао је Медојевић.

ДПС је реконструисао и велики број асфалтираних локалних путева, нове водоводе и реконструисао старе, и савремену Службу заштите и спасавања, објаснио је Медојевић.

,,Уз све то Мојковац је међу најмање задуженим управама у Црној Гори. Интересантно је чути и видјети шта то наши политички противници нуде, а већина њих је имала већ прилику да се докаже и покаже“, изјавио је Медојевић.

Постизборне коалиције неће бити потребне

,,Послије локалних избора, само на досадашњим искуствима, можемо размишљати о формирању локалне власти«, рекао је Медојевић.

Он је казао да је, на овим локалним изборима, највећи конкурен ДПС-у коалиција Побједнички Мојковац – Миодраг Лекић.

,,Међутим, то нам не представља проблем, јер је та политичка групација имала прилику да се докаже и покаже у овом граду. Сјећају се Мојковчани сигурно запуштених улица, уништеног трга и фасада, замрлог Центра за културу и уништеног Комуналног предузећа“, рекао је Медојевић.

Он је указао на шта је тада личила локална управа, ,,најбоље им су им рекли они који су их некада подржавали током једне од предходних предизборних дебата“.

Медојевић је казао да је реално очекивати да ће ДПС поновити резултат са претходних парламентарних избора.

,,Подршка Мојковчана је сваким даном све већа, на основу нашег квалитетног Изборног програма гдје су без икакве политичке демагогије јасно прецизиране активности које ће ова партија реализовати у
наредном периоду, а на добробит својих суграђана“.

Медојевић је казао да су гарант квалитета Изборног прогама ДПС-а Мојковца и досадашњи бројни пројекти реализовани у општини Мојковац, ,,који су видљиви и препознатљиви за све добронамјерни и објективне
политичке субјекте у нашој општини“.
,,Основу нашег Изборног програма чине планирање и уређење простора, развој туризма и пољопривреде, унапређење пословног амбијента и развој бизниса, социјална политика, спорт и млади, уз јасне активности у свим Мјесним заједницама“, објаснио је Медојевић.

Одлука о новом градоначелнику након избора

Упитан да ли ће остати на функцији градоначелника ако ДПС побиједи, Медојевић је рекао да ће одлуку о новом градоначелнику тог града, послије извјесне побједе на изборима, донијети унутарстраначки органи
те партије.

,,На основу досадашњих резултата рада локалне управе и мене као предсједника за очекивати је да се настави са започетим и да се крене у реализацију нових развојних пројеката«, казао је Медојевић.

На питање да ли ће утицати на изборни резултат то што ДПС и Социјалдемократска партија наступају самостално на локалним изборима, Медојевић је рекао да су очекивања ДПС-а, да понове резултат са предходних локалних избора, када су имали 16 мандата.

,,ДПС у Мојковцу има стабилно бирачко тијело. Доказ за то је да је ДПС у овом граду увијек била, јесте и биће убједљиво најјача политичка партија појединачно. Никакав утицај на изборни резултат ДПС неће имати самосталан наступ СДП“, поручио је Медојевић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Pa naravno da ćete osvojiti ubjedljivu vlast zato što se u crnoj gori i posebno mojkovcu idealno živi i svaka vam čas tako i treba.Na kraju da vam unaprijed čestitam i kažem BAGRO JEDNA bez stida i srama.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here