Насловна Издвојено ДПС: „НОВА повезана са лоповима“

ДПС: „НОВА повезана са лоповима“

4
ПОДИЈЕЛИ

Након што су непримјерено коментарисали угледне чланове друштвене заједнице који су добили подршку за штампање књига и злоупотријебили тешке породичне околности узроковане болестима запослених у министарству просвјете, открива се још једна веза Нове српске демократије са криминалним активностима, саопштено је Одбора Главног града Демократске партије социјалиста, преноси РТЦГ.

„Пошто су припадници Управе полиције утврдили да су у министарству просвјете опљачкани ормани у којима се налази финансијска документација, немогуће је не повезати нестанак докумената са данашњом пресс конференцијом ДФ-а на којој су се „похвалили“ папирима из министарства. Јасно је као дан су у директној вези са пљачкашима, или да су они сами, након што су неколико пута са улице безуспјешно покушали да руше институције система, почели да обијају њихове канцеларије“, саопштено је из ДПС-а.

Та странка је позвала тужилаштво и друге државне органе да, у најскоријем року, открију провалнике и адекватно процесуирају тај случај.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    UBUTI PTICU RUGALICU,UBITI DONOSIOCA SLABE VIJESTI TO JE PORUKA SVIH DIKTATURA,SAMO DO KARADAGA TA VIJEST NIJE STIGLA ZAGLAVILA NA „ZUTOJ GREDI“,GREDI SA KOJE SU U AMBIS 27 GODISNJEG BEZNADJA GURNUTI CRNOGORCI.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here