Насловна Политика ДПС: Нећемо дозволити ДФ-у да прља поштене и часне људе

ДПС: Нећемо дозволити ДФ-у да прља поштене и часне људе

4
ПОДИЈЕЛИ

Након писања нашег портала о градоначелнику Подгорице Славољубу Стијеповићу који је уочи избора прошле године промијенио 100.000 долара, реаговали су само из Демократског фронта. Градоначелник Стијеповић није се огласио лично већ се сакрио иза партијског саопштења и прећутао све оптужбе на његов рачун.

„Политичко посрнуће Демократског фронта у свим сферама, замијенила је очигледна паника у њиховим редовима због чињенице да се сваким даном откривају нови детаљи њиховог учешћа у разним непочинствима којима се баве истражни органи. У голом страху за опстанак, ДФ ових дана покушава да лажно оптужи што више људи, не би ли још неко потонуо с њима. Али заборавља ДФ да су за то потребни докази, а то је главни камен спотицања у њиховом наступу,“ стоји у саопштењу ДПС-а.

„ДФ никакве доказе за своје лажи нема, нити их могу имати,“ наводе из ДПС-а и додају:

„Зато ДФ наставља да ради оно у чему је најбољи – да измишља и клевеће. Овог пута су одабрали тему коју ДФ најбоље познаје, а то је прање новца. Већ је у досадашњој фази истраге јавности недвосмислено представљена и потврђена криминална организација која је упумпала у парламентарну кампању милионе руских долара у циљу рушења Црне Горе.

Пошто су очито до детаља кроз лично искуство, упознати са овим кривичним дјелом, исту махинацију покушавају да ставе на терет и онима који са тим немају никаквих додирних тачака,“ сматрају у ДПС-у.

Подсјетимо ипак да је један од запoслених, који су потпуно невино осумњичени и налазе се у затвору, саопштио је у СДТ да је 100.000 УСД узео лично од Славољуба Стијеповића.

Називајући градоначеника Подгорице часним човјеком, из ДПС-а су поручили:

„Кроз процес демократског сазријевања наше друштво је декриминализовало клевету, па политички неандерталци из ДФ због ових лажи не могу кривично одговарати. Јасно је да је за њих демократија прерано дошла и да још нијесу спремни за њу, али им грађани неће дозволити да у свом политичком брлогу прљају часне и поштене људе.“

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  DF nećete ..puštit da gljiba..onoga vašega ..pripravnika u MUGI corporaciji.. jelji što se ne ..izražajete na vaš jezik bez padežova

 2. 0
  0

  Ovde imate svedoka, koji tvrdi da je Milov gradonacelnik PG kod njega oprao $100 000, sto je vise nego 3 puta veci novac od onog koje je Medojevicev covek kobajagi oprao, za sta Milov Tuzilac i Milov Sud vuku kroz blato Medojevica, evo vec godinu dana. DPS kaze da ne treba dirati njihovog „postenog coveka“. To da je on „posten“, to je O.K.. Ovde je najbitnije da Milov Tuzilac bude pritisnut da vrsi svoj posao, istazi validnost svedocenja Knezevica, da je oprao Stijepovivicev novac. To nije tako tesko uraditi. U CG je zvanicna moneta euro. Znaci $100 000 donetih U KESHU u torbici, nisu dosli iz svakodnevnog opticaja u CG (plate, usteda, poslovne transakcije), vec SPOLJA ili od PODZEMNE EKONOMIJE.
  .
  .
  .
  U SR imate slican slucaj, Vucicev najveci poltron Vulin, Ministar Odbrane SR (!) je kupio stan za nekoliko stotina hiljada eura/dolara. U SR navodno postoji nekakva smesna komisija za gonjenje korupcije (da bi se udovoljilo EU pro forme). To je nesto kao da osnujete Lovacko Drustvo u kome niko od clanova nikad nije ulovio nikakvu lovinu. Elem ta komisija je nekako nabasala na ovog Vucicevog naj-poltrona. Pronasli su da je kupio stan za kesh dolare. Mislim da je u pitanju 300 000 dolara. Odakle mu pare? Vulin je izjavio islednicima da je te pare dobio od TETKE, koja zivi u Kanadi. E pa Boze moj, tetke su za to, da pomazu dechicu. Sta je tu loshe? Problem je bio, sto je Vulin isto kao Stijepovic, doneo taj kes u torbici, ruksaku. Kako je preneo taj kesh od tetke iz Kanade? Vulin je odgovorio, da je sve legalno, da je i on posten covek, kao Stijepovic, sve je po zakonu i Ustavu, preneo je novac avionom, prosle godine. Kao i u svakoj lazi, uvek rep negde viri. Vulinov rep: Da bi po zakonu preneo $300 000 preko granice (ogranicenje max $10 000), Vulin je morao da za godinu leti za CA 30 puta!
  .
  .
  Odakle Stijepovicu $100 000 u keshu dan pre izbora? Tetka ili stric iz CA ili US? Od Darka Sharica? Od Sorosha? Iz shverc ekonomije? To je sve. Nemoguce je tu izmisliti nesto drugo. Vulin je imao dosta vremena da smisli poreklo kesh noivca i izasao je sa svojom tetkom. Sta drugo?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here